DM i bowling 2024: Optakt

Vi ser spændt frem til DM i bowling i weekenden d. 9. og 10. marts i Køge Bowlinghal, hvor landets bedste spillere kæmper om mesterskabet. Vi har spurgt idrætsleder Kristin Martinsen om hendes forventninger til mesterskabet.

“Jeg ser frem til et mesterskab fordelt på to spændende og underholdende dage med de bedste danske spillere.”

Hun har især høje forventninger til de spillere, som har været med før, og de skal ind og vise sig frem. “Jeg forventer, at de rutinerede spillere finder det gode spil frem, da en stor del af spillerne har været med flere gange nu. Derfor håber jeg også, at de slår deres personlige rekorder. Flotte præsentationer og måske nye personlige rekorder.”

Det vil også være en god mulighed for spillerne at vise sig frem for den ny landstræner Annette Emborg, som deltager om søndagen. Kristin håber, at nogle nye også vil gribe den chance. “Jeg håber, at vores nye landstræner kan opleve spillerne på deres bedste, og måske endda finde nye talenter til landsholdet.”

Derudover vil olieprofilerne blive delt med spillerne ca. en uge før. Det kan også skabe spænding i kapløbet om medaljerne.

I sidste års referat lød det sådan her:

“Det er fedt at se en stor fremgang sammenlignet med DM i 2022. I fjor (2022) var der kun 3 serier over 200 under hele DM, men nu var der 39 serier. Fremragende! Det ser lovende ud for bowlingsporten.”

Referat af DM i bowling 2023
Læs referatet fra DM 2023

Vi ser frem til et spændende DM i Køge Bowlinghal d. 9.-10. marts!

Del