Breddeidræt

Breddeidræt er for dig som ønsker at være aktiv i din fritid, uden at skulle gå på kompromis med det sociale fællesskab.

DDIs breddeidræt er idræt som dyrkes med andre betingelser end eliteidrætten. Filosofien bag breddeidrætten er at alle skal have lige muligheder uanset alder, køn, seksualitet og race samt fysiske og psykiske forudsætninger. Dette afspejles også ved at DDIs klubber tilbyder idræt for alle med den perspektiv om at alle medlemmer skal have mulighed for at deltage på lige fod med andre klubmedlemmer.

DDIs breddeidræt står også for planlægning af kurser, uddannelse, udvikling indenfor alle retninger som flerhandicap, DM, klubmesterskaber, mixstævner. Frivillighed er også en meget vigtig detalje indenfor breddeidrætten, og derfor skal klubberne og DDI have en bred viden og fleksibel holdning til frivilliges ønsker. Det gør det også lettere at rekruttere frivillige når idrætten tilpasses efter alles ønsker og behov.

Breddeidrætten rummer også mange muligheder for at udvikle ideer og projekter hvilket kan ske gennem Elite- og Breddeudvalget. Da DDIs breddeidræt er baseret på et samarbejde mellem klubberne og DDI, er Elite- og Breddeudvalget oprettet med det formål at skabe et godt breddeidræt blandt medlemmerne, og derved også for de få som vil videre til eliten.

Sekretariatet står også til rådighed, hvis der er behov for vejledning eller hjælp i forbindelse med de udfordringer som klubberne kan komme ud for, samt rådgiver klubberne indenfor klubspørgsmål.

Ny idrætsgren?

Vi er altid åbne for nye muligheder og vi vil til enhver tid indgå i dialog om nye initiativer. Du kan prøve at kontakte den nærmest døve-idrætsklub og høre om mulighederne for at oprette en ny idrætsgren i klubben. Du er også velkommentil at kontakte forbundets idrætskonsulent, André Kobberholm, og få en snak om de forskellige muligheder. Du kan finde hans mail nederst på siden.

Nyt fra breddeidræt

Kommende aktiviteter

Kontakt

André

Kobberholm

Idrætskonsulent
  • ak@deafsport.dk