DDI indgår spændende samarbejde med Kaiser Sports og Ortopædi

Dansk Døve-Idrætsforbund har indgået en samarbejdsaftale med Kaiser Sport og Ortopædi (KSO), som bliver ny samarbejdspartner i forbundet.

Kaiser Sport og Ortopædi har siden 1999 produceret individuelt tilpasset ortopædiske fodindlæg på deres egne kliniske værksteder. Udover salg af løbesko og løbeudstyr tilbyder KSO blandt andet fysioterapeutiske 3D-løbestilsanalyser og har tilmed kostvejledere og løbecoaches tilknyttet.

Med det nye samarbejde vil medlemmer af DDI få rabat på produkter og services hos KSO, som på nuværende tidspunkt har seks fysiske butikker rundt om i Danmark. Det er aftalt at begge parter sammen skal arrangere nogle unikke events til døve og hørehæmmede.

– Vi er rigtig glade for at have fået en stærk og engageret samarbejdspartner, som ønsker at være en del af fællesskabet for alle med høretab. Vi er sikre på, at det bliver et rigtigt godt samarbejde med både foredrag, løb, medlemsrabatter og mange andre fordele. Løb vil altid være med til at bevæge os, og her rækker vores samarbejdspartner ud til en stor målgruppe, som nu får mulighed for ekspertise og rådgivning når der skal investeres i nye løbesko, siger Joachim Thor Krøyer, Sekretariatschef i DDI.

Martin Laursen, Butikschef hos KSO i Brønshøj, ser også frem til samarbejdet:

– Et samarbejde med DDI er et naturligt samarbejde for os, da vi begge vil hjælpe folk i bevægelse. Det er blevet endnu nemmere at tilbyde medlemmer af DDI den samme service som alle andre, uden at der skal et mellemled på, da vi nu har en medarbejder som kan tegnsprog. Vi ser frem til et super samarbejde med DDI de næste mange år.

Allerede nu kan vi løfte sløret for to foredragsarrangementer – et ved KSO i Horsens, samt et ved KSO i Brønshøj. Efter planen afholdes de begge i august måned. Der vil være et begrænset antal pladser til begge arrangementer og det vil være gratis for DDI-medlemmer at deltage.

Del