Laurids Christiansen på besøg hos Kaiser Sport

Vores maratonløber Laurids Christiansen var i dag taget til Horsens for at besøge vores sponsor Kaiser Sport. Her fik han vejledning og rådgivning til nye trænings- og løbesko, så han kan stå skarpt til årets EM i maraton 2023.

Laurids var også glad for vejledningen, da han ikke selv havde nogen idé om, hvilken sko der ville passe ham. Det kunne Kaiser sport heldigvis hjælpe med. Han gennemgik både løbe- og ergonomiske tests for at finde frem til de bedste sko. Laurids fortæller: “Fra starten af havde jeg ingen anelse om, hvilken løbesko jeg skulle modtage, men det blev de nye PUMA løbesko – både træning- og konkurrencesko – og det er jeg meget stolt af, også fordi Dansk Døve-Idrætsforbund også har PUMA som samarbejdspartner. Stort tak til Kaiser Sport og til Dansk Døve-Idrætsforbund, som jeg er stolt af at være en del af.”

Laurids modtog PUMA ForeverRun Nitro og PUMA Deviate Nitro Elite 2. Faktisk er PUMA ForeverRun lavet i tæt samarbejde med Kaiser Sport, som har været med siden prototype 1 for snart tre år siden. Det synes vi er ret blæret!

Også Sekretariatschef Joachim Thor Krøyer var med, og han var især positivt overrasket over den profesionelle service og vejledning, som Laurids fik. Han påpeger vigtigheden af samarbejdsaftalen, som gør det muligt for DDI at støtte deres eliteudøvere.

Han udtaler: “I den tid vi indgik samarbejdsaftalen med Kaiser Sport, var det vigtigt, at vi også havde muligheden for at støtte vores eliteatleter, og netop besøget i dag ved Kaiser Sport i Horsens sammen med Laurids var en spændende oplevelse med nærvær, faglighed og passion, som Kaiser Sport bruger som værdier i deres forretning. Jeg kan kun sige wow en professionel service og vejledning i absolut topklasse. Vi er stolte af at kunne være med til at støtte Laurids, og vi glæder os til at høre mere om hans træning og løb i de nye sko.”


Det var en rigtig wauw-oplevelse med meget god vejledning. Kæmpe like herfra!


Alle medlemmer i DDI får 20 % i rabat hos Kaiser Sport i hele landet. Skriv til os, når du vil indløse den.

Del