Dansk Døve-Idrætsforbund indgår en 5-årig samarbejdsaftale med Vestegnens Sportsklinik.

Vi er stolte over, at have indgået et samarbejde med Vestegnens Sportsklinik, som er en af de store aftaler forbundet har lavet igennem tiden.

Efter en kort, men grundig proces har Dansk Døve-Idrætsforbund sikret aftale med Vestegnens Sportsklinik, som skal udgøre fremtidens sundhedsstab sammen med de øvrige frivillige behandlere vi har omkring alle vores landshold og aktiviteter i forbundet.

“Vi er utroligt glade for, at vi på kort tid og i de tider med COVID-19, har fundet et stærkt sundhedsteam til vores landshold. Vi får bragt høje kompetencer, stor erfaring og nytænkning ind i DDI med denne aftale” siger Sekretariats- og Elitechef, Joachim Thor Krøyer.

Aftalen sikrer også, at til alle kommende internationale sportsbegivenheder såsom EM, VM, Deaflympics deltagelser, at der vil være behandlere med fra Vestegnens Sportsklinik , men også til alle nationale landsholdssamlinger og aktiviteter. Dette er stort, da det løser vores udfordringer med at finde behandlere fra gang til gang, da de øvrige behandlere i forbundet er på frivillig plan. Det giver nemlig også begrænsninger, hvor meget de kan være med i det frivillige arbejde, mens Vestegnens Sportsklinik sørger for at deres behandlere er på plads sammen med de nuværende frivillige behandlere i DDI. Et supplement til et godt samarbejde venter hele sundhedsteamet.

Dette samarbejde repræsenterer opfyldelsen af en stor drøm, for alle os der er tilknyttet Vestegnens SportsKlinik. DDI repræsenterer på mange måder vores vision om, at tilbyde atleter, uanset forudsætninger, den optimale behandling. Vi ser dette samarbejde som den perfekte platform til, at kombinere alle vores kompetencer, i bestræbelserne på at give DDI’s atleter den fordel der kommer til udtryk i konkurrencesituationer. Vores behandlere og vejledere er alle sportsfolk og vi kender presset, spændingen og nervøsiteten. Vores mission i samarbejdet kommer, i al korthed til at betyde at man som atlet, kan have visheden om, at man har gjort alt hvad man kunne op til en konkurrence og trygheden ved at vide man er i gode hænder hvis det skulle gå galt” siger Filip Nedergaard Thomsen, Vestegnens Sportsklinik.

Endvidere, så kommer Vestegnens Sportsklinik også på banen med forskellige muligheder og tilbud til forbundets medlemmer, f.eks. foredrag om kost og motion, rabatter til behandlinger og CROSS-FIT som er planlagt til at starte efter sommerferien – og det bliver udelukkende hold kun for DDI og på tegnsprog, glæd jer.

Dansk Døve-Idrætsforbund byder velkommen til Vestegnens Sportsklinik, og vi glæder os til et godt samarbejde.

Del