Praktikant med flair for event og SoMe søges til VM i døvehåndbold

Vi søger en praktikant med kompetencer inden for event management, sport management og med flair for SoMe i forbindelse med VM i håndbold for døve d. 1.-16. juli i Frederiksberg-Hallerne. 

Som praktikant vil du arbejde tæt sammen med Dansk Døve-Idrætsforbunds sekretariat, og du vil få mulighed for at lære om alle aspekter af event-organisation, herunder markedsføring og kommunikation via sociale medier og andre digitale platforme, koordinering af logistik og planlægning af aktiviteter på selve eventet.

Vi forventer, at du er en holdspiller, som er i stand til at arbejde selvstændigt, tage initiativ og følge opgaver til dørs. Det er også vigtigt, at du har interesse for sport og/eller events, og at du har flair for kommunikation og marketing på sociale medier. Erfaring med videoredigering og grafisk design er et plus men ikke et krav.

Dine primære arbejdsopgaver vil omfatte:

  • Koordinering af event-logistik op til VM i håndbold for døve i samarbejde med sekretariatet
  • Bistå i planlægningen og udførelse af aktiviteter på selve eventet, herunder aktiviteter, udstillinger og underholdning
  • Udvikling og implementering af SoMe-kampagner til at promovere VM i håndbold for døve før og under i samarbejde med en kommunikationsmedarbejder
  • Bidrage til udviklingen af kreative løsninger til markedsføring og kommunikation, herunder grafisk design, videoredigering og tekstproduktion

Vi tilbyder en spændende og udfordrende praktikantstilling, hvor du vil få mulighed for at lære fra erfarne fagfolk og opbygge relevant erfaring til din fremtidige karriere. Derudover kan du skrive et VM i døvehåndbold på dit CV. Vores sekretariat er lille, så du vil blive en del af et tæt samarbejde, hvor der ikke er langt fra tanke til handling.

Der er ikke krav om at kunne tegnsprog. Der er en hustolk på sekretariatet og tolke under VM.

Arbejdet er fleksibelt, og det er muligt at arbejde hjemmefra 2-3 dage om ugen. Under hele VM vil der være mulighed for at bo på hotel, og vi sørger for forplejning, transport og tøj m.v.

Vi ønsker at tilføje, at praktikperioden strækker sig fra startdatoen så hurtigt som muligt og slutter den 16. juli. Dette er en fast periode, og der er desværre ingen mulighed for forlængelse ud over denne dato. Vi opfordrer derfor alle interesserede kandidater til at bekræfte, at de er i stand til at fuldføre hele praktikperioden inden for denne tidsramme og perioden under VM, inden de ansøger om stillingen. Derudover vil der være nye projekter senere på året, hvor man kan komme i spil igen, hvis man er interesseret.

Ansøgninger behandles løbende, så send din ansøgning og CV i dag for at blive betragtet til praktikantstillingen.

Ansøgning og CV sendes til DDI på ddi@deafsport.dk

Del