Præsentation af DDI’s nye landstræner for discgolf

Før sommer meddelte vi at Karl Johan Nybo stoppede som landstræner for DDI og at vi samtidig skulle i gang med at finde en ny landstræner til posten.

Nu kan Dansk Døve-Idrætsforbund offentliggøre at valget er faldet på den 39-årige Lasse Christensen fra Aalborg.

Lasse har dyrket discgolfen og alle sportens facetter i 6 år – både som spiller og som frivillig. Siden han kastede de første discs i Bundgaardsparken i Aalborg har Lasse været bidt af sporten, hvilket har ført til at Lasse har engageret sig i bestyrelses- og foreningsarbejdet. Han er på nuværende tidspunkt aktiv hos Discgolf specialudvalget og ligeledes i Discgolf turneringsudvalget, begge i DFSU (Dansk Frisbee Sport Union). Herudover er Lasse også uddannet discgolf-instruktør, og har sammenlagt over 11 års trænerefaring fra fodbold og amerikansk fodbold.

Da Lasse efter eget udsagn ikke går halvhjertet ind i noget, har han derfor store ambitioner med landsholdet og sin rolle som landstræner hos DDI:

– Målet som landstræner for mig er at skabe et godt sammenhold og en god holdånd, som er vi et stort hold og ikke blot en masse individuelle spillere, som sporten jo egentlig mest ligger op til. Jeg vil være med til at udvikle nye som gamle spilleres niveau, så vi forhåbentlig kan se flere DDI-spillere komme med helt frem hvor det er sjovt til turneringer, både indenrigs og udenrigs. Samtidig håber jeg på, at jeg kan være med til at udbrede og udvikle sporten nationalt og internationalt i døve-idrætten.

For Lasse har det samtidig været vigtigt at hans kæreste, Evia, bakker ham 100% op i at skulle være landstræner. Hun mener at Lasse har en masse at kunne give spillerne i DDI, både på og udenfor banerne. Og dette kan man tydeligt mærke at Lasse glæder sig til komme i gang med:

– Jeg glæder mig allermest til at komme i gang og til at møde spillerne. Jeg glæder mig til at få nogle fede oplevelser og til at se de fremskridt vi skaber sammen, både hos den enkelte spiller, men også på nationalt plan som landshold.

Lasse vil være til stede ved DDI’s første officielle DM, den 5.-6. november 2022 ved Momhøje Disc Golf bane.

Del