Invitation til det første officielle DM i discgolf

Dansk Døve-Idrætsforbund har hermed fornøjelsen af at invitere landets discgolfspillere til forbundets første officielle DM i discgolf 2022.

Dato: Lørdag den 5. november og søndag den 6. november 2022
Tid: Lørdag kl. 13.00 – 17.30 og søndag kl. 9.00 – 13.00
Sted: Momhøje Disc Golf bane, Kibækvej 19, 6933 Kibæk

Der inviteres til det første officielle Danmarksmesterskab i discgolf, hvor både de dygtige, øvede og begyndere bliver tilgodeset. DDI har påtaget sig ansvaret for arrangementet i samarbejde med klubben Discgolf Vest og byder velkommen til Momhøje Disc Golf banen.

Bestemmelserne omkring turneringen

Turneringen afvikles i 2 rækker:

  • Off. DM for herrer
  • Off. DM for kvinder

Begge rækker bliver afviklet over 2 x 18 huller, der spilles fra gul tee, fordelt over 2 dage. Der spilles efter PDGA reglementet plus gældende lokalregler for Momhøje Disc Golf banen. DDI’s reglement vedr. overholdelse af høregrænse plus ikke anvendelse af høreapparat/CI gælder til turneringen, samtidigt er det et krav at deltagerne skal være medlem af en discgolfafdeling i en medlemsklub under DDI.

Den åbne række

Ved siden af det officielle DM i discgolf, arrangerer vi desuden en åbne række, hvor alle er velkommen til at deltage begge dage, uden mulighed for at vinde DM og medaljer.

Informationer om hvordan man kan tilmeldes sig den åbne række, kommer i en anden selvstændig nyhed på et senere tidspunkt på hjemmesiden og/eller facebook. Der kræves ikke medlemskab eller audiogram for at være med i den åbne række.

Programmet for arrangementet

Lørdag den 5. november
Kl. 11.30 – 11.45 Ankomst og registrering
Kl. 11.45 – 12.30 Teknisk møde (Informationer om regler)
Kl. 12.30 – 13.00 Start-tee udleveret og går til tee samt opvarmning
Kl. 13.00 – 17.30 Turnering – 1. runde
Kl. 17.30 – Middag og socialt samvær
Husk at spise frokost før turneringen starter om lørdagen.

Søndag den 6. november
Kl. 08.30 – 08.45 Ankomst og registrering
Kl. 09.00 – 13.00 Turnering – 2. runde
Kl. 13.00 – 13.30 Medaljeoverrækkelse
Kl. 13.30 – Frokost og afslutning

Alle, som er medlem af en discgolfafdeling i en døveidrætsklub, kan deltage. Det er vigtigt at spillere har fået audiogram godkendt hos DDI.

Tilmelding

Tilmelding skal ske gennem den klub du er medlem af. Du skal derfor selv tage kontakt til til den pågældende klub hvis du har interesse i at deltage.

Klubberne har sidste frist for at indsende tilmeldingslisten den 6. oktober 2022, det vil sige at du skal kontakte din klub inden den 6. oktober hvis du ønsker at deltage.

Er du ikke medlem i en vores medlemsklubber har du mulighed for at kontakte vores medlemsklubber og melde dig ind som medlem. Fristen for at tilmelde sig som nyt medlem, hvis du ønsker at deltage i det uofficielle DM, er senest den 25. september 2022.

Pris

Deltagergebyr er på 350 kr. pr deltager og prisen indeholder 2 runder, spillerpakke,
baneguide, præmier og let forplejning i form af vand, te og kaffe og lidt snacks.

Overnatning

DDI har via Discgolf Vest lejet sovesalen på Naturcenter. Klubberne kan købe sovepladser, man skal selv tage soveunderlag, sovepose og håndklæde med. Pris for overnatning er 250 kr. pr deltager, morgenmad om søndag er med i prisen.

Kontakt

Eventuelle spørgsmål kan rettes pr. mail til Idrætsleder, André Kobberholm,
ak@deafsport.dk

* Ret til ændringer forbeholdes. Eventuelle ændringer meddeles ved udsendelse af mail og på hjemmesiden.

Del