Optakt til forbundets første officielle DM i discgolf

Sidste år havde vi mulighed for at gennemføre forbundets første uofficielle DM i discgolf, med et håb om, at den nye populære sportsgren på sigt kunne optages og afvikles som et officielt mesterskab i DDI.

Nu hvor sporten har været undervejs i nogen år i døveidrætten, er det en stor glæde, at vi på lørdag og søndag tager hul på det første officielle DM i discgolf for døve og hørehæmmede.

Glædeligt er det også, at se en deltagerliste næsten ligeså lang i år, idet 21 spillere har tilmeldt sig, fordelt på 2 damer og 19 herrer. 3 ud af 5 medaljevindere fra sidste års uoff. DM er på deltagerlisten i det første officielle mesterskab, heriblandt sidste års guldvindere i henholdsvis dame- og herrerækken; Patrizia Xenia Trillingsgaard Stabel fra Lethica og Uffe Morell Nielsen fra Døvania.

Udover Lethica og Døvania, har IK Viking også spillere repræsenteret til dette års mesterskab.

Stærkt samarbejde med lokal discgolf-klub skaber rammerne om DM

Karsten Iversen og Birger Juhl Nielsen fra Discgolf-Vest har lagt en stort stykke arbejde i at få rammerne om arrangementet til at spille, og samtidig har de gjort en stor indsats for at få sponsorerne på plads. Med alles hjælp glæder de sig til at byde velkommen til en god weekend i Momhøje.

– Vi glæder os til at få besøg af alle spillerne på vores bane, og vi håber, at vejret vil give god mulighed for mange gode timer og en god dyst om mesterskabet, fortæller Karsten Iversen, formand for Discgolf-Vest.

Discimport, der støtter op om eventet, kommer med deres pop up-shop om lørdagen fra kl. 11 – så kom i god tid og lav en god handel.

Ringkøbing-Skjern kommune stiller Momhøje Naturcenter til rådighed, Sparekassen Thy donerer CTP-præmier (Closest to The Pin, red.), og som til DFSU’s (Dansk Frisbee Sport Union, red.) DM sidste år, så er producenten Løft gået ind i dette event, og har en spændende overraskelse til alle deltagere. Herudover har Disc Tree sagt ja til at sponsere et stykke frugt til deltagerne både lørdag og søndag.

Program for DM i disgolf 2022

 • Lørdag den 5. november
  • Kl. 11.30 – 11.45 Ankomst og registrering
  • Kl. 11.45 – 12.30 Teknisk møde (Informationer om regler)
  • Kl. 12.30 – 13.00 Start-tee udleveret og går til tee samt opvarmning
  • Kl. 13.00 – 17.30 Turnering – 1. runde
  • Kl. 17.30 – Middag og socialt samvær
 • Søndag den 6. november 
  • Kl. 08.30 – 08.45 Ankomst og registrering 
  • Kl. 09.00 – 13.00 Turnering – 2. runde 
  • Kl. 13.00 – 13.30 Medaljeoverrækkelse 
  • Kl. 13.30 – Frokost og afslutning

Følg med i turneringen

Du kan følge med i DM i discgolf 2022 på nedenstående kanaler:

Discgolf Metrix opdateres løbende undervejs i turneringen.

Hjemmeside: deafsport.dk

Facebook: Dansk Døve-Idræstforbund

Instagram: @deafsportdk

Alle er også meget velkomne til at komme ud og heppe på deltagerne på banen i Momhøje.

Adresse
Momhøje Naturcenter
Kibækvej 19
6933 Kibæk

Del