Ny samarbejdspartner udfordrer vores tid

Dansk Døve-Idrætsforbund har indgået en 2-årig samarbejdsaftale med ORLO Watches til og med 2021. ORLO Watches er et ungt og hipt, dansk brand med base i København, der trækker på stolte traditioner og viser nye veje. Mærket er fortsat meget nyt, men har ambitioner om at skabe fremtidens klassikere og forene det bedste fra dansk design, og med denne samarbejdsaftale udfordrer ORLO Watches vores tid.

ORLO Watches vil blandt andet sørge for ure til kampens bedste spiller til alle kampe ved EM Håndbold 2020 til sommer, samt også være på banen i forbindelse med præmier, konkurrencer m.v.

Kristian Bernt Knudsen, ORLO Watches udtaler ‘Vi er utroligt glade for at have indgået et samarbejde med Dansk Døve-Idrætsforbund, da vi ser et rigtig godt strategisk match imellem det som DDI står for i forhold til ORLO Watches’ kerneværdier. Kort og godt, så ønsker vi at inspirere og udfordre vores omverden og medmennesker til at være bevidste om, hvordan vi alle bruger vores tid. Tid er vigtigt. Vi har alle fået en hvis portion tildelt fra vores fødsel, og så er det op til os selv at bruge den bedst muligt inden at tiden rinder ud. Det er den bevidsthed som ligger til grund for vores valg af timeglasset som vores logo.

 © Orlo Watches

Vi er inspireret af energiske og livsglade mennesker, der netop har en bevidsthed om hvordan de bruger deres tid, og som finder glæde ved nogle af livets analoge værdier i en digital tidsalder. Sammenhold, oplevelser, nærvær, sundhed og at kæmpe for egne samt større, fælles mål. Vores design legemliggør denne ånd. Vores ure er bygget til at have med på rejsen som en evig og venlig påmindelse. Frem for alt skaber vi vores ure til mennesker der tør at stå ved sig selv og som har mod til at leve livet på egne vilkår.

Dansk Døve-Idrætsforbund står for os netop som et perfekt levende forkæmper for og udøver af de dyder som vi hylder, og vi ser derfor frem til et forhåbentligt langt og frugtbart samarbejde til glæde for begge parter og alle de mennesker, som vi til sammen har fornøjelsen af at være i berøring med i vores daglige virke’.

Joachim Thor Krøyer, Dansk Døve-Idrætsforbund udtaler ‘Det er fantastisk, at få en samarbejdspartner, som også brænder for at gøre en indsats og gøre en forskel for døveidrætten – men samtidig har det også været vigtigt for os, at få danske virksomheder med på banen, uanset der er tale om en stor eller lille virksomhed. Vi glæder os til samarbejdet med ORLO Watches, og ser frem til at gennemføre de strategier vi har lagt sammen med ORLO Watches, og vi er ihvertfald klar med udfordringen af vores tid’.

Del