Ny assistenttræner til bowlingslandholdet

Vi er glade for at kunne meddele, at vi har fået en ny tilførelse til bowlinglandsholdet, i form af Mikael Pedersen, der indtager stillingen som assistenttræner.

Vi har i længere tid ønsket at styrke teamet med en ekstra træner, så vi ser frem til at se Mikael indgå i et tæt samarbejde med den nuværende landstræner Bjarne Svensson, for at skabe de bedste udviklingsbetingelser, så vores landsholdsspillere kan levere store resultater på banen fremadrettet. Vi glæder os til samarbejdet.

Mikael har en stor portion erfaring som træner, hvor han også har mødt Bjarne i flere omgange. De var blandt andet begge på trænerkursus helt tilbage i 2007, og har været trænere sammen på en sommerskole for ungdomsspillere.

De har derudover også været trænere for ungdomsspillere, både i Haslev og Smut. Mikaels seneste træneropgave var for Liga Middelfart som ligger i landets bedste rækker. Udover alt dette har han også selv været aktiv som bowlingspiller, så han kender altså sporten rigtig godt.

Mikael har allerede nu været med til to samlinger. Første gang i november og sidst her i søndags.

Bowlinglandsholdets næste store mål er at kunne sende en stor trup til VM i Tyskland i august 2023. Herudover er der EM i Belgien 2024 og ikke mindst Deaflympics 2025 i Japan. Samtidig vil staben fokusere på at kunne rekruttere flere spillere med høretab.

Til hverdag er Mikael bosiddende i Ejby på Fyn sammen med sin kone og to hunde. Han har også to voksne sønner. Og så bliver han 53 år på selveste juleaften.

Del