Louise Peitersen ny bowlingleder

Indtil videre har sekretariatet hjulpet med bowlingen i DDI, men når disse linjer læses, så er Louise Peitersen ny bowlingleder. Vi ser frem til et godt samarbejde med hende, og hun har et stort kendsskab til forbundet i forvejen som gør hendes arbejde lettere og ingen tvivl om, at hun falder til rette med det samme.

Louise Peitersen skriver ‘”eg i gang med nye opgaver og udfordringer, da jeg fornylig stoppede som i hovedbestyrelsen efter 9 år. Jeg takkede ja til, at overtage posten som bowlingleder i DDI. En del kender mig i forvejen, da jeg var fungerende bowlingleder i perioder siden 2014. Jeg kommer fra Sorø, og bor sammen med familie med to børn på 14 og 12 år. Jeg har tidligere været aktiv med roning, volleyball og orientering, men aldrig i bowling. Dog har jeg fået en masse erfaringer og viden igennem tiden, således jeg kan videregive det til bowlingen, samt jeg kender DDI rigtigt godt, f.eks. hvordan arbejder vi med indkaldelser, udtagelse, planlægning af aktiviteter m.v. Jeg glæder mig meget over, at jeg kan forsat være i DDI-familien, og ser frem til samarbejde med sekretariatet og landstræneren”.

Louises første opgave bliver den kommende landsholdssamling i den kommende weekend, og her får alle mulighed for at byde hende velkommen, mon ikke alle glæder sig. Såfremt der er behov for yderligere informationer eller har spørgsmål, så kan bowlinglederen kontaktes på lp@deafsport.dk.

/JTK

Del