Invitation til DM i golf 2021

Dansk Døve-Idrætsforbund kan med glæde udsende invitationen til DM i golf 2021.
DM kommer til at finde sted ved Korsør Golfklub, fra lørdag den 12. juni til søndag den 13. juni.

DM afvikles i 3 rækker:

  • DM-A: Handicap: max 14,9 – slagspil, brutto – herrer/damer
  • DM-B: Handicap: 15-36 – stableford – herrer/damer
  • DM Senior (55 år og opefter): Handicap: max 36 – stableford – herrer/damer

Alle rækkerne bliver afviklet over 2 runder (18 huller) fordelt over 2 dage. Der spilles efter DGU reglement, samt lokalregler for Korsør Golfklub. DDI’s reglement vedrørende overholdelse af høregrænsen, samt ingen anvendelse af høreapparater under selve spillet, er ligeledes gældende.

Alle som er medlem af en klub under DDI, har startret hos DDI, samt et DGU-kort med max handicap på 36 kan deltage.

Hvis du opfylder ovenstående krav og ønsker at deltage i DM, bedes du kontakte din døve-idrætsklub, som vil sørge for at tilmelde dig til DM. Hvis du er ikke allerede medlem af en klub under DDI, men alligevel ønsker at deltage med i DM, skal du sørge for at melde dig ind i en af vores klubber, og derefter kan du tilmelde dig til DM gennem den klub du melder dig ind i.

Fristen for at klubberne skal tilmelde sine spillere til DM er senest den 25. maj 2021. Du skal derfor kontakte din klub inden den 25. maj.

Til DM er der også en Open-del hvor man som gæstespiller kan deltage uden at konkurrere om medaljerne. Her er det ingen specifikke krav i forbindelse med høregrænsen – kort sagt kan alle med et DGU-kort deltage.

Hvis du gerne vil deltage til Open-delen, kan du tilmelde dig ved at sende en mail til vores idrætsleder i golf, Joachim Brøndum, på mail: jmb@deafsport.dk. Det koster 1.000 kr. for gæstespillere at være med fra lørdag til søndag.

Del