Galleri: DM i golf 2021

Årets DM i golf bød på både sol, masser af blæst, og godt humør ude på banen ved Korsør Golf Klub. Vi har samlet nogle billeder fra weekenden som du kan se nederst i denne nyhed.

Vinden var i høj grad uforudsigelig på både 1. og 2. runde. Dette afspejlede også spillernes præstationer, hvilket gjorde at der der fra tid til anden kom store spilmæssige udsving, som medførte, at flere af spillerne rykkede op og ned i tabellen undervejs. Dette gjorde det dog langt fra mindre spændende.

I A-rækken var 43-årige Søren Lindblad-Clausen fra Døvania tilbage efter 5 års fravær fra DM i golf. Efter 1. runde lå Søren nummer 1, hvor han med 2 birdies sluttede med 4 over par. Søren måtte dog efter en mindre god 2. runde se sig overhalet indenom af Lasse Emil Nielsen fra START. Lasse Emil Nielsen lå i 2. runde 3 under par på de første 9 huller, og med en flot indsats lykkedes det Lasse Emil at springe to pladser op i tabellen og sætte sig på 1. pladsen. Troels Dyhr fra Viking som lå på 2. pladsen efter 1. runde med 12 over par, spillede en sløj 2. runde med en score på 24 overe par. Det gjorde at der blev plads til at Lasse Behncke fra START kunne snuppe 3. pladsen med en samlet score på 28 over par efter 2. runde.

Også i B-rækken blev der vendt op og ned på det hele over de 2 runder. Michael Rohde fra Døvania gik fra en 1. plads og score på +6p om lørdagen til et stort drop og en samlet score på -9p om søndagen. Til hans held var den gode 1. runde lige akkurat nok til at give ham en 3. plads i sidste ende. Randi Louby fra Viking startede suverænt på de fire første huller om lørdagen og spillede sidenhen stabilt og uden de store udsving. Med en slutscore på -5p kunne Randi dermed sætte sig 2. pladsen. Den helt store overraskelse kom da den nyerfarne golfspiller Ewan McGreevy fra Viking efter en solid 2. runde om søndagen endte med en samlet score på -3p. Dermed kunne Ewan tage titlen som vinder af B-rækken.

Vinderne af DM i Golf 2021

DM-vinderne i A-rækken. Fra venstre: Søren Lindblad-Clausen, Døvania (sølv), Lasse Emil Nielsen, START (guld) og Lasse Behncke, START (bronze). (Foto: Philip Snevig Nielsen © Dansk Døve-Idrætsforbund)

A-rækken (Slagspil)

  1. +14, Lasse Emil Nielsen, START (midten)
  2. +16, Søren Lindblad-Clausen, Døvania (venstre)
  3. +28, Lasse Behncke, START (højre)

Se den samlede slutstilling i A-rækken.

DM-vinderne i A-rækken. Fra venstre: Randi Louby, Viking (sølv), Ewan McGreevy, Viking (guld) og Michael Rohde, Døvania (bronze). (Foto: Philip Snevig Nielsen © Dansk Døve-Idrætsforbund)

B-rækken (stableford)

  1. -3p, Ewan McGreevy, Viking (midten)
  2. -5p, Randi Louby, Viking (venstre)
  3. -9p, Michael Rohde, Døvania (højre)

Se den samlede slutstilling i B-rækken.

Dansk Døve-Idrætsforbund siger stort tillykke til vinderne, og vi takker alle deltagerne for deres indsats og engagement henover weekenden. Også et tak til de tilskuere som dukkede op lørdag og søndag, som var med til at skabe god stemning ude på banen.

Del