Futsalspillerne Søren Bøgsted og Ali Dia glæder sig til showkampen og tror på en sejr

Til showkampen på søndag d. 10. september kl 14.45 i Albertslund Hallen kommer vi til at se en flok sultne spillere mod et Superliga All Star-hold i en kamp om ære og måske en plads til VM i futsal i Brasilien. Ali Dia og Søren Bøgsted glæder sig, og tror på en sejr over legenderne.

Det er snart tre uger siden, at futsallandsholdet var samlet sidst. Her blev der gået hårdt til den, og spillerne viste sig frem for første gang efter sommerferien. Det fortalte målmandstræner Rasmus Munk om et par dage efter. Michael Springborg og Thomas Hessellund er den ny trænerduo, som skal føre herrerne til VM i futsal i Brasilien d. 10.-19. november, og de gav flere rosende ord med på vejen hjem til spillerne efter samlingen.

Til showkampen er der mere en ære på spil, da mange af spillerne også kæmper om en plads på holdkortet til VM i futsal, der spilles i futsals hjemland.

Fedt med fokus på døvelandsholdet

Showkampen mod Superliga legenderne skal være med til at sætte fokus på døvelandsholdet og samle penge ind til landsholdets tur til VM i futsal. Der bliver altså kæmpet for mere end æren. Her skal der nemlig også kæmpes for støtte. Hver tilskuer, som kommer i hallen, kan selv bestemme, hvor mange penge, som de betaler i entré. Det er et nyt initiativ, som skal være med til at hjælpe landsholdet med en egenbetaling på omkring 25.000 kr Per. person.

Derudover er det også godt med opmærksomheden fra sådanne stjerner, men det betyder ikke, at landsholdet lægger sig ned ifølge Ali Dia. “Det bliver spændende at møde legenderne. Det er altså stort, at de vil være med til at støtte op om landsholdet,” og fortsætter med et glimt i øjet, “men jeg håber altså vi kan slå dem.”

Tror på en sejr

Selvtilliden er ikke til at tage fejl af hos Ali, som er en af dem, der kæmper om en plads til VM. Han har før været afsted til et EM og håber på at komme med til Brasilien. Hvis man spørger ham, så findes der kun ét scenarie. “Som regel har jeg altid den mentalitet, at man skal tro på sit hold, og jeg tror 100% på vores hold. Jeg tror, vi slår de gamle legender”, siger han, men hans griner.

Hør også, hvad Søren Bøgsted har at sige til showkampen under samlingen i Dåstrup Hallen (tegnsprog + lyd)

Dåstrup Hallen d. 20. august

Læs, hvem der udtaget til All Star-truppen her

Del