EDSO godkender en ny sportsgren

Vi er glade for at kunne fortælle jer, at en spændende udvikling er sket inden for døvesport! Dansk Døve-Idrætsforbund er glad for at annoncere EDSO’s godkendelse af padeltennis som en ny sportsgren.

Padeltennis er en spændende og voksende sport, der allerede har fanget mange hjerter verden over – og især i Danmark. Med EDSO’s godkendelse får døve og hørehæmmede nu mulighed for at deltage i sportsgrenen og dyste ved EM. På sigt kan der komme VM og måske kan det endda komme på programmet ved Deaflympics i fremtiden.

Michael Weber Steenberg, formand for Dansk Døve-Idrætsforbund, er glad for de nye muligheder og godkendelse af en spændende, ny sportsgren: “Det er rigtigt spændende, at der er kommet en ny sportsgren på EDSO-programmet. Det giver nye muligheder for at følge op på den store udvikling, som padelsporten generelt har fået her i Danmark. Jeg ved, at der er flere døve og hørehæmmede, der dyrker sporten hjemme i Danmark, og det er mit håb, at nogle bliver motiveret til at tage skridtet videre og se om der er mod på at konkurrere på landsholdsniveau.”

Det er en spændende tid for døve og hørehæmmede idrætsudøvere i Danmark. Padeltennis åbner op for nye turneringer og konkurrencer, og vi ser frem til at følge udviklingen. Mon vi har nogle potentielle udøvere i Danmark?

Skriv til os på ddi@deafsport.dk, hvis padeltennis kunne være noget for dig.

For mere information om padeltennis så besøg padelidanmark.dk. Her kan du læse om reglerne og sporten i Danmark.

Del