DDI indgår 3-årig samarbejdsaftale med Bambusa

Den fremstormende norske strømpeproducent, Bambusa, har indgået en 3-årig aftale med Dansk Døve-Idrætsforbund, som bedst kan sammenlignes med vores samarbejdspartneraftale med Energiselskabet OK, hvor der også er et ekstra økonomisk sponsorat til forbundet, udover den almindelige aftale, med mulighed for at nå nye højder med yderligere gevinst.

“Bambusa Danmark er begejstret for muligheden for en samarbejdspartneraftale med Dansk Døve-Idrætsforbund. Det er helt i tråd med Bambusa’s ånd, at støtte DDI i deres fremtidige målsætninger og specielt næste års store sportsbegivenhed, Deaflympics 2021 i Brasilien. Vi ser frem til et stærkt og udbytterigt samarbejde.” udtaler Håvard Gundersen, CEO Bambusa.

Bambusa er i øjeblikket på banen med hjælp til klubberne rundt om Danmark og de øvrige nordiske lande, men tager skridtet videre og laver aftaler med de større sportsforbund, og her er Dansk Døve-Idrætsforbund kommet med ombord i Bambusa’s satsning på markedet.

“Det er glædeligt, at vi har indgået en samarbejdspartneraftale med Bambusa. Døveidrætten har et stærkt fællesskab og sammen med Bambusa gør vi en ekstra stor indsats for at nå de mål vi sætter os for. Bambusa bidrager med et fast beløb til Dansk Døve-Idrætsforbund, men giver os også mulighed for at få en betragtelig merindtjening til at hjælpe os med at få økonomien på plads sammen med de øvrige samarbejdspartnere for eksempel til næste års store sportsbegivenhed, Deaflympics 2021 i Brasilien. Vi glæder os til samarbejdet.” udtaler Joachim Thor Krøyer, sekretariats- og elitechef.

Del