Danske atleter er kommet i tøjet.

Hvis man kan få medaljer for bedst klædte deltagere til det 24. Deaflympics i Caxias do Sul i Brasilien, så vil Danmark utvivlsomt være at finde på medaljeskamlerne i den kategori, når man ser den flotte tøjpakke de har med derned.

Dansk Døve-Idrætsforbunds samarbejdspartner PUMA har leveret tøjpakkerne med den flotte Denmark Deaflympic Team kollektion, som klæder de danske atleter på til enhver lejlighed undervejs på turen. Danskerne vil være flot klædt hvad enten de er i konkurrence, slapper af på hotellet, går en tur rundt i byen eller står på medaljeskamlerne og ser Dannebrog stryge til tops.

Under indmarchen til åbningen af legene på det deaflympiske stadion vil de danske atleter ligeledes være standsmæssigt klædt, når de iklædt den flotte kollektion og med Dannebrog i front gør deres entre og vinker til det begejstrede publikum.

Også i ledelsen i DDI er man glade for det flotte tøj som de danske Deaflympics deltagere skal have på under legene. 

”Vi er stolte over tøjet, og det er en super tøjpakke som alle får. Det er noget af det, som gør Deaflympics til noget helt særligt, når vi sammen skal repræsentere Danmark på tværs af idrætter” siger en tydeligt glad og stolt Joachim Thor Krøyer, der er Chef de Mission på turen til Brasilien.

Man siger som bekendt at ”klæder skaber folk” om klæder så også skaber medaljer må tiden og formen vise; men med de flotte tøjpakker har DDI og PUMA i hvert fald skabt garderoben som hjælper de danske deltagere godt på vej.

Du kan følge med i hvordan det går med de danske atleter til Deaflympics på www.deafsport.dk

Du kan også følge med på Dansk Døve-Idrætsforbunds Facebookside eller på Instagram på deaflympicsdk

Del