Damelandsholdet i håndbold ser fremad mod nye store mål

Damelandsholdet i håndbold havde træningssamling her i weekenden på Skamling Design og Idrætsefterskole. I sommers var vi samlet for at fejre DL-guldet (Deaflympics, red.) og efterfølgende var vi samlet i september til Rask Mølle Cup, men i weekenden var det holdets første træningssamling efter DL-guldet kom i hus i Brasilien. Der blev derfor arbejdet med temaerne “nye mål”, “nye udviklingstiltag” og “nye spillere”. Det hele blev tilmed krydret med et nyt kampråb – som blev udviklet i fællesskab og som tog udgangspunkt i holdets KURS-værdier: K-kommunikation, U-udvikling, R-rummelighed og S-sammenhold (Se overstående video – husk at slå undertekster til).

Efter morgenmaden trænede vi 2 timer med fuld gas. Fokus var blandt andet på boldsikkerhed, kontra, krydsspil, målmandstræning, masser af skudtræning og spil på to mål. Vi havde besøg af tre unge store talenter fra Kolding håndbold, som trænede og spillede med, til stor fornøjelse for alle.

Efter en meget velfortjent frokost fortsatte vi i mødelokalet hvor Helle fortalte om nye spillere som er på vej, hvordan det går med de øvrige “kvindehåndbold-nationer” og ikke mindst hvilke turneringer vi kan glæde os til, nemlig VM i Danmark i 2023, EM i Sverige i 2024 og Deaflympics i Japan i 2025.

Dernæst arbejdede vi videre med KURS og holdets målsætninger frem mod 2025. Målsætninger blev, i ikke prioriterede rækkefølge:

  • Vi vil vinde medaljer ved alle mesterskaber
  • Vi vil udvikle os både håndboldmæssigt og socialt
  • Vi vil skabe et sammenhold som giver glæde og livskvalitet for alle på og omkring holdet
  • Vi vil have endnu flere med hørenedsættelse til at være aktive

Dagens sidste aktiviteter var teambuilding. Vi blev delt op i to hold og kæmpede et par timer i en lang række sjove øvelser, hvor alle tydeligvis ikke bare havde det sjovt, men i den grad også gjorde alt for at vinde.

En super lørdag blev afsluttet med aftensmad – hvorefter alle kørte glade og trætte hjem.

Del