Bowlinglandsholdet er godt i gang med forberedelserne til Deaflympics 2021

I lørdags var forbundets bowlingspillere samlet til landsholdssamling i Haslev bowlinghal. Da der kun er 5 uger til at Deaflympics løber af stablen i Malaysia, har holdet, foruden weekendens samling, yderliger to samlinger inden afrejsen; 24. september og 8. oktober.

På grund af en skade, har forbundet, i samråd med vores tilknyttet behandlerteam, vurderet, at det er ikke forsvarligt at sende Mette Jensen afsted til Deaflympics. Dette har medført en ledig plads i truppen, og landsholdets lederteam har efter nøje overvejelser besluttet at udtage Mai Wachsmuth fra Viking til truppen, således at Danmark kan stille op i double-rækken i kvindernes turnering.

Landsholdet idrætsleder, Kristin Martinsen, er godt tilfreds med spillernes indsats i weekenden:

– Vores spillere virker topmotiverede. Vi har blandt andet haft fokus på teknisk træning med forskellige øvelser, blandt andet spare-systemer, spillelinjer, armsving, præcision og meget mere. Endvidere har vi også haft fokus på mentaltræning, da det mentale aspekt kan have mindst ligeså stor betydning for succes som den bowlingtekniske del.

Del