Afslutningen på en æra for bowlinglandsholdet

Forbundet har valgt at afslutte samarbejdet med landstræner Bjarne Svensson og assistenttræner Mikael Pedersen. Svensson har været en integral del af landsholdet siden 2016 og har opnået imponerende resultater, såsom Pierre Bocquets VM-guld i Taiwan i 2019 og Oliver Kristensens to bronzemedaljer ved Deaflympics 2021 i Malaysia samt VM 2023 i Tyskland.

Eliteidrætskonsulent Eetu Keski-Levijoki fra forbundet ønsker at anerkende trænerteamets betydningsfulde indsats gennem årene. Han udtaler: “Forbundet har, efter grundig overvejelse, besluttet at gå i forskellige retninger. Med Deaflympics i Japan om to år mener vi, at det er det rette tidspunkt at introducere nye filosofier og foretage ændringer i holdet.”

Forbundet vil gerne takke trænerteamet bestående af Svensson og Pedersen for deres samarbejde og ønsker dem alt det bedste i fremtiden.

Når det gælder det kommende trænerteam, vil forbundet dele oplysninger på et senere tidspunkt. Bowlinglandsholdet ser nu frem mod EM i Bruxelles, Belgien, som finder sted fra den 7. til 17. august 2024.

Del