Dansk podieplads i Masters udeblev

I dag var Oliver Wulff Kristensen eneste dansker i aktion, på turneringens sidste dag ved Deaflympics 2021 i Malaysia. Sidste disciplin på programmet var Masters for henholdsvis damerne og herrerne, hvor turneringens 24 bedste kvindelige og mandlige bowlingspillere kæmpede om de sidste podiepladser. Masters blev spillet bedst af tre i hver runde, og da Oliver var havnet på en 14.-plads i herrernes All Event, ville det kræve sejre over fem modstandere i fem runder, for at få fingrene i guldet.

I 1. runde hed modstanderen Edmondson Kok Leng fra Malaysia. Med to velspillet serier og flere flotte strikes var en glad og begejstret Oliver hurtigt videre til 2. runde.

Her skulle Oliver møde sydkoreanske Seo Youngchun, som var landet på 6.-pladsen i herrernes All Event. Efter en drømmestart og en 1. serie i Olivers favør, var Youngchun blevet ordentlig varm, efter at have siddet over i 1. runde af Masters. De to efterfølgende serier samlede sydkoreaneren stort set alle kegler op, og det blev dermed endestationen for vores unge dansker, som til tider kæmpede med frustrationerne over sit eget spil og den lange olieprofil, men som kæmpede det bedste han havde lært. Den velspillende Seo Youngchun endte også med at snuppe den ene af de to bronzemedaljer i herrernes Masters.

Stort tillykke til medaljetagerne i herrenes masters:

  1. Al Maqbali Ayman Salim, Forenede Arabiske Emirater
  2. Hsieh Sheng-Fu, Kinesisk Taipei
  3. Seo Youngchun, Sydkorea og Rostyslav Maiier, Ukraine

Stort tillykke til medaljetagerne i damernes masters:

  1. Choi Seonkyeong, Sydkorea
  2. Kim Taisoon, Sydkorea
  3. Kateryna Kovalchuk, Ukraine og Lin Hsiang-Tzu, Kinesisk Taipei

Alle stillingstabeller kan findes på arrangørernes hjemmeside.

Del