William Rasmussen klar for Danmark til VM i badminton 2023

Til det kommende VM i badminton, der foregår i Brasilien d. 10.-25. juli, vil man kunne finde en dansker med navnet William på ryggen.

William Haurholm-Rasmussen, vores unge og talentfulde badmintonspiller fra Ahorn, har kvalificeret sig til at repræsentere Danmark ved VM i badminton for unge og herrer. Turneringen finder sted i Para de Minas, Brasilien, fra den 10. til den 25. juli 2023. William vil blive trænet af sin far, Tommy Haurholm-Rasmussen, og støttet af idrætsleder Jesper Hårdell.

Foto © Dansk Døve-Idrætsforbund

William deltager i begge klasser, både for junior og herrer, og han har allerede vist sig som en stærk spiller i sin kategori. Han fortæller: “Jeg glæder mig meget til at deltage i et så stort mesterskab, og det bliver rigtig spændende at se, hvad de andre kan,” og uddyber: “Jeg glæder mig til at komme og gøre mit bedste, selv om de andre formentlig er meget ældre end mig.”

Landstræner Tommy ser også frem til turneringen og siger, “Til EM i september sidste år så vi, hvad de andre europæiske lande har at byde på, så nu bliver det rigtig spændende at se, hvad de asiatiske lande kan. Her har man jo en stærk tradition for badminton ligesom i Danmark. Til EM så det fint ud, ikke mindst fordi William jo er 12 år gammel nu og ungdomsmesterskaberne spilles som en fælles række for alle under 18 år.”

Vi krydser vores fingre og ønsker William en fantastisk oplevelse ved VM i Brasilien. Hans dedikation og opbakning til sin træning viser, at han er klar til at vise, hvad han kan i Brasilien.

Vi ønsker William al held og lykke ved VM og ser frem til at følge hans rejse!

Del