William Haurholm-Rasmussen udtaget til U15-landsholdslejr og sportsklasse

William Haurholm-Rasmussen er blevet udtaget til Badminton Danmarks U15 landsholdslejr denne sommer. William er én af ti drenge fra hans årgang, der er blevet udvalgt til landsholdslejren.

Samlingen er en del af Badminton Danmarks talentudviklingsprogram og giver unge spillere mulighed for at træne og interagere med ligesindede fra hele landet. William ser frem til træningssessioner og workshops, hvor han kan forfine sine færdigheder og udvikle sin taktiske forståelse af spillet.

Med vejledning fra trænere og eksperter inden for badminton, vil William blive udfordret og inspireret til at vokse som spiller.

Men det stopper ikke der for William. Han har også fået en plads i Team Danmark sportsklassen i Roskilde. Efter sommerferien vil han begynde i 7.T på Himmelev Skole i Roskilde. Det giver ham mulighed for at kombinere sin skolegang med sin passion for badminton på en måde, der understøtter hans sportslige udvikling. William vil blive undervist af lærere, der forstår vigtigheden af at balancere skole og idræt, og undervisningen vil blive tilpasset hans træningsprogram og konkurrencekalender.

William selv glæder sig til både landsholdslejren og at starte i 7.T. Han er fast besluttet på at udnytte dem fuldt ud og forfølge sine drømme inden for badminton. Med hans dedikation, talent og nuværende udtagelse er William godt på vej mod en lovende fremtid. Han ser frem til en sommer med træning, kampe og muligheden for at udvikle sig som badmintonspiller.

William Haurholm-Rasmussen er et eksempel på, hvad hårdt arbejde og dedikation kan føre til. Han er taknemmelig for støtten og mulighederne, og han ser frem til at fortsætte sin rejse.

Næste opgave for William i døvesporten er VM i Brasilien d. 10.-25. juli.

Stort tillykke med landsholdsudtagelsen og Team Danmark-pladsen!

Del