VM i futsal: Resultater og kampprogram for kvartfinaler og placeringskampe

Danmark taber desværre deres tre kampe i gruppespillet, og derfor er de ude af kapløbet om medaljer. Nu gælder kampen om 13./14. pladsen ved VM i futsal. Danmark møder Bulgarien torsdag d. 16. november kl. 12.00 dansk tid.

Resultater

I de andre grupper er Brasilien og Iran gået videre fra gruppe A, efter de to hold spillede uafgjort i det indbyrdes opgør om at undgå at blive matchet med nr. 1 fra gruppe B. Sverige og Tjekkiet er gået videre fra gruppe B. I Danmarks gruppe C er det Kuwait og Schweiz, som er videre til kvartfinalerne. Japan og Thailand er videre fra gruppe D.

Alle tider på billederne er angivet i UTC -3, så man skal tilføje 4 timer for at få tidspunktet i dansk tid (UTC+1).

Gruppe A

Gruppe B

Gruppe C

Gruppe D

Kvartfinaler og placeringskampe

Danmark møder Bulgarien i kampen om 13.-14. pladsen på torsdag d. 16. november kl 12 dansk tid. Der deltager 14 hold efter manglende deltagelse af Ghana og Kenya.

Der er også lagt op til nogle spændende kvartfinaler!

Da Brasilien ender 2’er i gruppe A møder de Sverige fra gruppe B i en spændende kamp om at gå videre til semifinalen. De møder hinanden onsdag kl. 14.15 dansk tid.

Streaming

Alle kampene bliver streamet på YouTube af det brasilianske døve-idrætsforbund. Kampene bliver lagt op på dagen for kampen. Find dem under fanen “Live” på deres YouTube.

Se kampene her

Følg deres Facebook og Instagram

Del