Tilmeld dig Nordic Deaf FIFA Cup 2021

Efter sidste års første forsøg med e-sporten, i form af den vellykkede DDI FIFA CUP 2020, har Dansk Døve-Idrætsforbund besluttet sig for at gentage successen – denne gang for alle de nordiske lande!

Bliv den bedste døve nordiske FIFA-spiller

I morgen kl. 15:00 åbner vi for tilmelding til Nordic Deaf FIFA Cup 2021. Der vil være plads til 32 deltagere fra hele Norden.

Som dansk deltager, skal du være medlem af en døv idrætsklub under Dansk Døve-Idrætsforbund. Herudover kræver det at du har spillet FIFA 21 til PlayStation 4, en PlayStation 4, samt et PlayStation®Plus-abonnement, for at du kan deltage i turneringen.
Tilmeldingen kører vi efter først til mølle-princippet, baseret på tidspunktet for indgivelse af registreringen. Dog lægger vi vægt på at fordele 4 pladser til Island, samt 7 pladser til de øvrige lande, herunder Danmark.

Der lukkes for tilmeldingen tirsdag den 2. februar. Selve turneringen starter mandag den 8. februar.

Turneringsstruktur

Vi opdeler turneringen i to faser: Gruppespil og slutspil.

Gruppespil

Først opdeler vi de 32 spillere i 8 pulje à 4 spillere i hver pulje. Hver spiller spiller to kampe, en hjemmekamp og en udekamp mod hver modstander. Nummer 1 og 2 fra hver pulje går videre til slutspillet. Nummer 3 og 4 fra hver gruppe elimineres.

Under gruppespillet har alle en tidsbegrænsning på én uge til at få afviklet alle gruppekampe. Hvis alle kampene i gruppespillet er afsluttet før tid, går vi straks videre til slutspillet.

Slutspil

Slutspillet afvikles i cup-format, der starter med 1/16-finalerne. Alle spiller bedst af 3 kampe. Hver spiller får en hjemmekamp og en udekamp. Har hver spiller vundet 1 kamp, spilles den 3. kamp. Spilleren som har scoret flest mål samlet over de to kampe får hjemmebanefordelen. Ender den 3. kamp uafgjort skal der spilles en sidste afgørende kamp, som afgøres ved første mål i kampen (golden goal). Når målet er scoret skal taberen med det samme afslutte kampen. I slutspillet elimineres taberne, og vinderne fortsætter til næste runde. Taberne i semifinalen skal dog kæmpe om 3. pladsen i bronzefinalen.

Vi kører slutspillet i henhold til en 2+1 struktur. Dette betyder, at alle deltagere har 2 dage i hver runde til at gennemføre deres kampe og sende resultaterne til esport@deafsport.dk. Efter hver runde er der en 1 dags pause, hvor turneringen opdateres.

Regler

Nordic Deaf FIFA Cup 2021 Regler

GENEREL INFORMATION OM TURNERINGEN

  • Der spilles på Playstation 4-konsoller
  • Head-to-head (1 vs 1) spilles gennem hele turneringen
  • 7 minutter pr. kamp
  • Der spilles med “hurtig” hastighed
  • Skader er slået fra
  • KUN klubklubhold kan vælges.
  • Det er tilladt at skifte klubhold undervejs i turneringen.

FRAVÆR

Hvis en spiller afbryder en kamp før tid, vil spilleren blive taberdømt 10-0.

OVERTRÆDELSE AF REGLER

Det er IKKE tilladt at vælge målmand i åbent spil

RAPPORTERING AF RESULTATER

Alle resultater SKAL straks efter endt kamp sendes til esport@deafsport.dk! En spiller skal sende et billede af det endelige resultat af hver kamp. Både resultatet og brugernavnet skal tydeligt fremgå på billedet.

Den vindende spiller er ansvarlig for at indsende resultatet. Hvis der ikke rapporteres om noget resultat inden deadline, vil begge spillere blive taberdømt og elimineret fra turneringen.

ÆNDRINGER I REGLERNE

Dansk Døve-idrætsforbund forbeholder sig ret til at ændre enhver regel til enhver tid før eller under turneringen, hvis det er nødvendigt

Dette inkluderer også at ændre formatet, hvis tiden er knap

Hvis du har spørgsmål til turneringen, så kan du sende en mail til esport@deafsport.dk

Del