Tidligere A-landsholdsspiller donerer 10.000 kr. til Døvelandsholdet i fodbold

Da det kendte tv-program “Til middag hos” rullede over skærmen den 7. november, kunne den tidligere A-landsholdsspiller, Allan Nielsen, kalde sig for vinder i sæsonens 32. episode.

Allan deltog i programmet sammen med Annemette Voss, Jackie Navarro og Dan Andersen.

Efter at pointene var blevet talt sammen og vinderen kåret, meddelte Allan, at han glædeligt ville donere pengepræmien på 10.000 kr. til det danske døvelandshold (døvelandsholdet i fodbold, red.).

De fire deltagere i Til middag hos. Fra venstre: Allan Nielsen, Annemette Voss, Jackie Navarro, Dan Andersen. (Foto: Bjørn Jakobsen © NENT Group)

“Det var med min største fornøjelse at sende 10.000 kr. videre til jer, efter min sejr i til middag hos.”, udtaler Allan Nielsen.

Allan blev bekendt med Dansk Døve-Idrætsforbund’s fodboldlandshold, efter den store opmærksomhed holdet trak fra flere danske medier, da de i sommers skulle samle økonomiske midler ind til deres deltagelse til EM i Grækenland 2019.

Allan fortæller til DDI: “Efter selv at have haft store drømme som en lille ung knægt i Danmark, om at blive professionel fodboldspiller og komme helt til tops, velvidende om den svære og hårde rejse man skulle ud på, kan jeg kun forstille mig hvor udfordrende det kan være hvis man også først skal finde sig til rette med en nedsat hørelse eller slet ingen. Jeg har den største respekt for den rejse de har valgt upåagtet det handicap, modet, gejsten og glæden de viser.”.

På vegne af hele døvelandsholdet i fodbold vil Dansk Døve-Idrætsforbund gerne sige mange tusinde tak for donationen som vi har modtaget fra Allan. Det betyder utroligt meget for os, særligt da vi er et lille forbund, som brænder for at vores idrætsudøvere får de bedste betingelser og vilkår.

Du kan se afsnittet gratis på Viafree. Det skal dog bemærkes at programmet desværre IKKE har undertekster.

Del