Tak for støtten til Deaflympics 2021

En succesfuldt Deaflympics 2021 i Caxias do Sul, Brasilien. Vi fik den første danske guldmedalje siden 2001 med hjem til Danmark, og allerede nu er Denmark Deaflympics Team i arbejdstøjet for at tiltrække endnu flere samarbejdspartnere frem til Deaflympics 2025 i Tokyo, Japan.

En stor tak skal rettes mod William Demant Fonden, Ole Kirks Fond og Bambusa, som har stået for store donationer til de danske atleters deltagelse til Deaflympics 2021, sammen med øvrige fonde og sponsorer med mindre beløb – det er lykkedes at skaffe alle de millioner hjem som deltagelsen har kostet os.

Nye aftaler er på vej, og endnu flere kroner og ører skal være med til at sikre forbundets fortsatte udvikling både for bredde- og eliteidrætten, med det mål at få endnu flere med høretab til at dyrke sport, og med mulighed for at få en drøm opfyldt at kunne deltage i verdens største sportsbegivenheder, f.eks. som Deaflympics.

Joachim Thor Krøyer, Sekretariats- og Elitechef siger: ‘Vi er utroligt glade og taknemmelige for, at vi har en stor opbakning til vores arbejde. Vi har forsat store ambitioner på Dansk Døveidrætsforbunds vegne, og vi stilner hele tiden højere, derfor stopper vores arbejde ikke her. Hvis vi skal fastholde om at være blandt de bedste i verden uden vi bliver hægtet af i den internationale udvikling hvor mange lande investerer massiv i døveidrætten. Derfor skal der allerede nu i bestræbelserne på at få de bedst mulige forberedelser til de store sportsbegivenheder ved at støtte vores atleter, og de kan optimere deres muligheder ved at levere flotte resultater og vinde medaljer fremadrettet. Det er netop de donationer fra fonde og samarbejdspartnere med til at understøtte – stor tak til alle’

Der skal også lyde stor tak til vores mange frivillige landstrænere, ledere, behandlere, media og mange flere – uden de frivillige var det ikke muligt at kunne sende et stort team afsted til Deaflympics 2021 – derfor skal vi altid huske at hylde dem som står bag kulissen – stor tak til dem også.

Tak til følgende:
William Demant Fonden
Oticon
Ole Kirks Fond
Bambusa
Vestegnens Sportsklinik
Jascha Fonden
Østifterne
KV Fonden
Asta & Jul. P. Justesens Fond
Lemvigh Müller Fonden
Heinrich og Laurine Jessens Fond
Foundation Juchum
GN Store Nord Fondet
A.P. Møller Fonden
Hoffman og Husmans Fond
Bonaventura
Puma Danmark
Energiselskabet OK
Select Danmark
Rejsechefen
Christensen & Kjærulff Revision
Textil Print
Mr. Lønskov
Scandic Hotels
Crowne Plaza Copenhagen Towers
Trimtex Danmark
Moesby.nu
Bruhn Grafisk
Shaping New Tomorrow
Sportsbackup
Mallard
CFD
Tolkeværket
Danske Døves Landsforbund
Danske Døves Ungdomsforbund
Castberggård
DDI Støtteforening

Og til alle jer som har støttet vores indsamling via blandt andet sponsor.me og Bambusa.

Del