Sydbank Fonden støtter Dansk Døve-Idrætsforbund

Sydbank Fonden har i dag doneret et kontant beløb på 15.000 kr. til vores indkøb af VEO (Veo Sports Camera) plus stativ og abonnement.

Dansk Døve-Idrætsforbund er glade for at modtage støtten fra Sydbank Fonden som skal forbedre vores digitale muligheder ved at sætte levende billeder på de store øjeblikke fra mindre kampe. Fremadrettet vil vi blandt andet bruge udstyret til forskellige landsholdssamlinger og til deltagelse i store sportsbegivenheder. I første omgang er det vores herrelandshold i futsal som har muligheden for at bruge udstyret, og med tiden er der også mulighed for at anvende det i de øvrige idrætsgrene i Dansk Døve-Idrætsforbund, udtaler Joachim Thor Krøyer, sekretariatschef.

– Det er med største fornøjelse, at jeg overrækker denne donation på vegne af Sydbank-Fonden til Dansk Døve-Idrætsforbund. Forbundet skaber med deres elitesportsfolk nogle fantastiske resultater og præstationer langt ud over landets grænser. Deres dedikation er inspirerende, udtaler Martin Risvig Høffner, Afdelingsleder, Sydbank København Vest.

Dansk Døve-Idrætsforbund og Sydbank København Vest har aftalt, at vi skal have et tættere samarbejde fremadrettet, også sammen med Sydbank Fonden, så vi kan få flere muligheder for støtte til både nationale og internationale sportsbegivenheder på dansk grund.

Del