Spillerne til EM i golf udtaget: en blanding af erfaring og talent

Landstræner Hans Elgaard netop udtaget holdet, som skal repræsentere Danmark ved det kommende døve-EM i golf, der afholdes i Åland, Finland fra den 31. juli til den 3. august 2023.

De udvalgte spillere, der skal repræsentere Danmark ved EM i golf, er:

  • Troels Dyhr, Viking
  • Martin Jacobsen, Døvania
  • Lasse Emil Nielsen, Start

  • Derudover deltager Randi Louby fra Viking i seniorklassen

Lasse Emil Nielsen, har en imponerende erfaring fra flere store turneringer i golfverdenen. Han har tidligere deltaget i European Deaf Golf Open Championships, VM og Deaflympics og har opnået flotte resultater undervejs. Hans bedste præstation til dato er en fjerdeplads i Deaflympics i 2017 i Samsun, Tyrkiet.

Troels Dyhr har også tidligere repræsenteret Danmark ved internationale turneringer, og Martin Jacobsen, som deltager i sin anden internationale turnering, har udviklet sig meget på kort tid.

Idrætsleder Joachim Brøndum ser optimistisk på Danmarks medaljechancer med udtagelsen af Troels, Martin og Lasse Emil. Han udtaler: “Det er selvfølgelig dejligt at vi kan sende 3 meget dygtige spillere af sted og vores forventninger er store. Vi mener der er chance for at tage medaljer med hjem til Danmark.”

EM i golf i Finland vil være en særlig begivenhed i år, da golf for første gang er blevet godkendt som en officiel sportsgren af EDSO, som er en sammenslutning af europæiske organisationer for døve sportsudøvere. Det betyder, at spillerne kæmper for EM for første gang, og at det er en vigtig milepæl for sporten.

Læs mere om EM i golf (engelsk)

Følg med på Facebooksiden for EM i golf

Vi glæder os til at se, hvordan Danmark vil klare sig ved deres første officielle EM i golf nogensinde!

Del