Spændende møde og oplæg med Vestegnens Sportsklinik

Tirsdag aften den 22. september var Dansk Døve-Idrætsforbunds idrætsledere og landstrænere samlet i Idrættens Hus, til et spændende møde og oplæg med Mette Bille Bendixen og Filip Nedergaard Thomsen fra Vestegnens Sportsklinik.

I oplægget kom Mette og Filip ind på hvilke behandlingsmetoder de tilbyder og hvor de har deres fokus i forbindelse med deres arbejde. Vestegnens Sportsklinik har flere behandlere tilknyttet, og sportsklinikkens team vil få en nøglerolle, da de sammen med forbundets øvrige behandlere skal stå for behandling af Dansk Døve-Idrætsforbunds landshold, eftersom Dansk Døve-Idrætsforbund har indgået en 5-årig samarbejdsaftale med Vestegnens Sportsklinik.

Filip Nedergaard Thomsen deler ud af sine erfaringer. (Foto: Nicklas Kleczewski © Dansk Døve-Idrætsforbund)

Filip Nedergaard Thomsen, medejer af Vestegnens Sportsklinik fortæller: “Det var super rart endelig at få sat ansigt og hilst på de ildsjæle der giver medlemmerne muligheden for at dyrke deres sport. Mødets omfang gav os mulighed for at brede vores budskab ud til de hold, der ikke lige har haft samling det seneste halvår. Det var absolut oplysende at se hvor meget det fylder, fra formand og ned til de enkelte holdledere, at den samlede talentmasse man kan vælge ud fra, er så begrænset. Den problemstilling er jo ret unik, til forskel fra alle vores andre samarbejsrelationer, hvor spillere kan købes, byttes, overflyttes. I DDI-sammenhæng skal de jo i høj grad udvikles, hvilket faktisk gør samarbejdet mere interessant for os.”

Kim Moesby, Landstræner for herrelandsholdet i håndbold. (Foto: Nicklas Kleczewski © Dansk Døve-Idrætsforbund)

“Det var godt at se Vestegnens Sportsklinks oplæg. Det giver mig et godt grundlag for at se, hvilke muligheder jeg har som landstræner for herrelandsholdet, med samarbejdet med Vestegnens Sportsklinik. Det kommer til at blive en vigtig del af mine planer med landsholdet, hvor vi har spillere med meget forskellige kropsbygninger. Her kan vi få glæde af med Vestegnens Sportskliniks hjælp, med deres erfaringer og kompetencer til at styrke holdet. Så kan jeg som landstræner fokusere på mit arbejde. Jeg har allerede nu fået et godt indtryk, og jeg tror bestemt at vi får et godt samarbejde med Vestegnens Sportsklinik i de kommende år.” udtaler Kim Moesby, Landstræner for herrelandsholdet i håndbold.

Vestegnens Sportsklinik og vores øvrige frivillige behandlere kommer blandt andet til at spille en vigtig rolle i forbindelse med forberedelserne til Deaflympics 2021. Dette betyder at de også kommer til at være med til den kommende generalsamling den 5. til den 7. februar 2021 i København.

Del