Sidste håndboldsamling før sommer

Vejen idrætscenter var rammen om vores tredje fællessamling for herre- og damehåndbold. Konceptet var det samme som sidst damerne var i Vejen, og det har fungeret super godt. Efter aftermad, træning og bad afholdte damerne møde hvor ALLE herrerne overraskede Helle med fødselsdagssang. I samme anledning havde Jeanette bagt kage. En skøn overraskelse – tusinde tak for det.

Håndboldmæssigt havde vi en meget fokuseret træning fredag aften, hvor vi blandt andet trænede russerscreening og angrebsspil med to stregspillere. Lørdag formiddag spillede vi mod Vojens. På grund af et afbud fra målvogter Tanja Sørensen havde vi Jeanette Bille på mål for første gang i kamp. Det betød at vi havde ekstra fokus på forsvaret. Heldigvis kunne vi hurtigt konstatere at vi også har en rigtig dygtig 2. målmand. Efter 12 minutter førte vi 7-1. Alle spillere fik al den spilletid de havde kræfter til og humøret var højt da slutresultatet blev 25 – 14 til Danmark.

Eftermiddagen blev brugt til padel-tennis, squash, fitness, svømmehal og wellness. Vejen Idrætscenter er en fantastisk legeplads for idrætsglade håndboldspillere. Aftenen blev brugt sammen med herrerne til spil og fælles lege. Vi trives i hinandens selskab. Søndag stod den så igen på kamp. Denne gang mod Nørre Åby i Skodborg hallen. Nørre Åby kom med et hold bestående af flere ”gamle” divisionsspillere, så de kunne godt spille håndbold. Vi havde tre spillere som sad over derfor var der kun én tilbage på bænken som udskifter. Vi spillede en meget god kamp hvor rigtig mange ting lykkedes for os, vi fik bare ikke scoret på alle vores chancer men vandt dog alligevel med 15-11. Det var en fysisk hård kamp for pigerne, men gode lærepenge, for de skulle hele tiden finde på nye løsninger i angrebet.

Endnu en super god samling og vi glæder os allerede til den næste, men det er først til september. Vi håber alle spillere og ledere får en god og forhåbentlig varm sommer. VI SES TIL SEPTEMBER.

Helle Brixen

Landstræner, Kvindelandsholdet i håndbold

Endnu en samling blev gennemført i god stil, da dame- og herrelandsholdet mødtes til den sidste samling inden sommerferien. For herrerne var det første gang i Vejen Idrætscenter og alle glædede sig til det.Herrerne skulle igennem 2 træningskampe, hvor vi fik set noget godt spil og at man stadig kan se på spillerne at de stadig har lysten til at udvikle sig. Vi mødte desværre to hold der var bedre end os og vi må erkende at der skal arbejdes noget mere.

Vi havde to nye spillere med, og allerede nu kan vi sige at vi satser på at der kommer yderligere 1-2 spillere til næste samling. Vi håber på en tilgang af flere spillere på herrelandsholdet, da målet for os lige nu er at få bredde på holdet. Jo bredere truppen er, jo mere konkurrence. Det sociale køre bare så godt når begge hold er sammen til samlingerne. Der er massere af smil, latter og stemningen er ikke til at tage fejl af. Herrerne glæder sig endnu en gang til at holde en samling med damerne, hvor hele omdrejningspunktet er HÅNDBOLD som vi alle elsker at spille og være sammen om. Spillerne og lederne ønsker jer alle en god sommer.

Klaus Lundsgaard

Idrætsleder, Herrelandsholdet i håndbold

Del