Salg af bambusastrømper skal hjælpe med at nedbringe egenbetaling for vores atleters deltagelse til Deaflympics 2022

I øjeblikket er alle forbundets atleter som er udtaget til bruttotruppen til Deaflympics 2022 i fuld gang med salget af Bambusa-strømper rundt omkring i landet, med henblik på at få nedbragt atleternes egenbetaling til næste års Deaflympics. Salget er blevet en stor succes, med stor efterspørgsel. Det er vi rigtig glade for, og det bekræfter vores beslutning, da vi inden corona-pandemien indgik en 3-årig aftale med Bambusa, at det er en vigtig samarbejdspartner vi har fået med ombord i DDI. Vi arbejder derfor på at forlænge aftalen til og med 2025.

– Vi hos Bambusa Danmark er utrolig glade og ikke mindst enormt stolte over vores samarbejde med Dansk Døve-Idrætsforbund. Dét et sammenhold og ét fællesskab kan skabe, er atleterne et levende bevis på. Atleterne har et fælles mål og går benhårdt efter det. Og at vi hos Bambusa Danmark kan bidrage til at deres mål og drømme går i opfyldelse er lige i vores ånd. Vi ønsker at bidrage til, at alle aktive får opfyldt deres mål og drømme. Igennem dette samarbejde bliver vi konstant bekræftet i, at fællesskabet kan realisere dette, udtaler Marie Lund Bertelsen, adm. direktør i Bambusa Danmark.

Priser

Familiepakke*750,-/pk
Bambusa ankelsokker, sort, 7 par
Unisex & one-size 36-44
70% bambusviscose
18% spandex
12% nylon
150,-/pk
Bambusa ankelsokker, hvid, 7 par
Unisex & one-size 36-44
70% bambusviscose
18% spandex
12% nylon
150,-/pk
Bambusa sokker, sort, 5 par
Unisex & one-size 38-45
74% bambusviscose
17% polyester
5% nylon
4% elestane
150,-/pk
* En familiepakke indeholder: 1 pk. sorte ankel strømper (7 par/pk.), 1 pk. hvide ankel strømper (7 par/pk.), 3 pk. sorte klassiske strømper (5 par/pk.) og 1 stk. brochure med produktinformation.

Dansk Døve-Idrætsforbund vil i øvrigt være til stede til tegnsprogsfestivalen den 25. september 2021 på Castberggård, og her er der mulighed for at få fat i de lækre Bambusa-strømper og samtidig støtter du/I Denmark Deaflympics Team.

Del