Præsentation af discgolfspillere til NBM 2018 – Del 2

I går præsenterede vi den første spiller, som er med til Nordisk og Baltisk Mesterskab (NBM) i Discgolf i Estland fra d. 29. juni til 1. juli, nemlig Martin Tranemose. Nu er tiden kommet til den næste spiller: Mark Blynov, som skal repræsentere Danmark sammen med Martin Tranemose til NBM. Mark Blynov fortæller kort om sig selv: 

”Jeg hedder Mark Blynov og fylder snart 25 år. Jeg bor i Vallensbæk Strand.

Jeg prøvede discgolf første gang for to år siden sammen med nogle kammerater. Det startede en augustdag, hvor vejret var godt og mine kammerater foreslog vi skulle tage ud og spille. Jeg havde ikke prøvet det før, men tog med, da det lød hyggeligt. Discgolf er, som ordet i sig selv, golf spillet med en disc. I de følgende måneder spillede jeg kun en gang imellem, men jeg blev mere og mere bidt af det og for 1½ år siden begyndte jeg at træne mere, da jeg gerne ville deltage i konkurrencer og det kræver træning. Så der havde discgolf virkelig fanget min interesse og har det stadig den dag i dag.

Jeg har ikke deltaget i konkurrencer for døve, men fornyelig deltog jeg i Danmarks største turnering ”Kokkedal Open” hvor der var over 174 deltagere og der blev spillet på to baner. Det var en rigtig stor oplevelse.

Jeg har ikke nogen forventninger til NBM, da jeg ikke kender de andre deltageres niveau, men jeg kan sige at jeg vil gøre mit bedste og jeg håber jeg kan få en rigtig god placering.”

I morgen kommer der en kort introduktion til discgolf på video, så hold øje med hjemmesiden og facebook.

Følg det danske hold til NBM i Discgolf i Estland

Her er en kort forklaring om hvordan du kan følge os i Estland i forbindelse med NBM i Discgolf, fra 28. juni til 1. juli.

Det er i alt 3 runde i NBM, derfor vil vi sørge for at sende nyhed/opdatering på vores hjemmeside og/eller på facebook før og efter hver rund.

Arrangørerne har skrevet til os, at der kommer liveresultater, så du har mulighed for at følge hver rund live. Vi sørger for at melde ud til jer via hjemmesiden og/eller facebook, når vi har fået linket til live-resultaterne.

De 3 runde er fordelt således: 1. og 2. runde foregår på lørdag d. 30. juni. Den 3. og sidste runde samt medalje-ceremoni foregår på søndag d. 1. juli.

Detaljeret program og andre informationer om NBM kan ses på deres hjemmesiden her.

Del