Præsentation af DDI’s nye projektmedarbejder

På grund af sygdom og flere opgaver i Dansk Døve-Idrætsforbund både nationalt og internationalt, er vi allerede nu i gang med en ny fordeling af opgaver, samt tilføre ekstra hjælp til sekretariatet.

Derfor starter Eetu Keski-Levijoki per dags dato som projektmedarbejder i Dansk Døve-Idrætsforbund i en tidsbegrænset stilling, indtil videre frem til den 31. august 2022, med ca. 6 timer om ugen.

Eetu’s fokusområder vil være de Nordisk Baltiske Mesterskaber i Discgolf (juni) og Orientering (august) samt andre små projekter og opgaver som han kan hjælpe sekretariatet med løbende. Eetu vil også hjælpe i det omfang det er muligt, mens sekretariatet er til Deaflympics, som nærmer sig og afholdes i perioden den 1.-15.maj 2022 i Caxias do Sul, Brasilien.

Eetu Keski-Levijoki fortæller om sig selv kort:

Jeg hedder Eetu Keski-Levijoki og jeg er 36 år. Jeg er far til en lille dreng og bor sammen med min kæreste i Nyborg. Jeg har tidligere arbejdet i tolkebranchen i Finland og Danmark og også som generalsekretær for det finske idrætsforbund for døve. I min fritid er jeg sammen med sønnen og kæresten, løber lange distancer og deltager i maratonløb. Jeg har selv spillet på landsholdniveau for døve i ishockey, floorball og futsal. Jeg glæder mig til at arbejde med jer alle og til at vi skal udvikle DDI sammen.

Vi byder Eetu velkommen til DDI, og vi glæder os til samarbejdet.

Del