DDI ansætter ny idrætsleder for discgolf

Dansk Døve-Idrætsforbund offentliggøre at den nye idrætsleder er den 33-årige Patrick Milther Mikkelsen fra Brande.

Patrick fortæller kort om sig selv:
Jeg hedder Patrick, er 33 år gammel og bor i Brande med min kone og tre børn. Jeg startede med at spille discgolf i 2020 under corona-nedlukningen og har siden 2021 været idrætsleder for discgolf ved Lethica.

Jeg ser frem til et godt samarbejde med DDI, døveidrætsklubber og discgolfklubber. Jeg håber på at sprede glæden og interessen for discgolf og få flere, både mænd og kvinder, til at spille discgolf. Der spilles både for sjov og til mesterskaber, ligesom der spilles såvel single som pardiscgolf.

Alle er velkomne til at kontakte mig, hvis man er blevet nysgerrig på discgolf og gerne vil vide mere om sporten.

Dansk Døve-Idrætsforbund vil gerne takke André Wang Kobberholm mange gange for hans indsats og arbejde med at få discgolf op at køre i samarbejde med klubberne.

Vi ser frem til et godt samarbejde med ham og landstræneren Lasse Christensen.

Velkommen ombord i Dansk Døve-Idrætsforbund til Patrick!


Del