Optakt til det uofficielle DM i discgolf 2021

På lørdag og søndag afvikler vi Dansk Døve-Idrætsforbunds første uofficielle DM i discgolf på den natursmukke bane, Eghjorten, i Hillerød. Turneringen afvikles i samarbejde med den lokale discgolf-klub, Eghjorten Disc Golf Klub, som allerede på nuværende tidspunkt har været en stor hjælp i forbindelse med planlægningen af og forberedelserne til weekendens DM.

Hele 25 deltagere har tilmeldt sig det uofficielle DM i discgolf. Deltagerne er opdelt i to rækker: Herre- og damerækken – det betyder altså, at vi både skal finde en danmarksmester blandt både herrerne og damerne. Begge rækker spilles fra gul tee.

Alle er velkomne til at komme og overvære turneringen og heppe på spillerne. Det er selvfølgelig muligt at følge med rundt på banen – dog vil vi gerne bede alle om at udvise respekt for deltagerne og så vidt muligt undgå at forstyrre dem under spillet. Vi vil ligeledes gøre alle opmærksomme på at holde øje med de flyvende discs ude på banen.

Der vil være mulighed for at købe snacks og drikkevarer, og som noget helt særligt vil der også være salg af disc. Du kan afprøve dine discgolf-evner ved at deltage i vores lille putt-konkurrence, hvor der er mulighed for at vinde en præmie. Ude ved banen er der desuden en naturlegeplads i nærheden, så der nemt arrangeres en udflugt for hele familie.

Lørdag den 18. september begynder 1. runde kl. 13:30, og slutter senest kl. 17:00.

Søndag den 19. september begynder 2. runde kl. 08:30, og forventes at slutte omkring kl. 12:00, hvorefter der vil være medalje- og præmieoverrækkelse.

Adresse: Jespervej 309, 3480 Fredensborg

Kort over banen og alle huller kan du finde her. Der er også lavet fede dronevideoer af alle hullerne her.

Deltagerlisten for begge rækker kan ses på Discgolfmetrix. Begge dage kan du følge live-opdateringer med resultater på Discgolfmetrix hjemmeside.

Præmierne i hver række er sponsoreret af Peter Beier Chokolade, Kvickly Albertslund og DiscConnection.

Præmierne til putt-konkurrence er sponsoreret af Energiselskabet OK, Puma og Flyvende.dk.

Del