Nye kræfter skal til

Pressemeddelse:

Efter en årelang tro tjeneste for Dansk Døve-Idrætsforbund fratræder Joachim Thor Krøyer som sekretariatschef.

Joachim Thor Krøyer har siden 2013 stået i spidsen for Dansk Døve-Idrætsforbund, og den afgående sekretariatschef kan se tilbage på mange store begivenheder og højdepunkter, men også på en hård tid, der til sidst udmundede i en sygemelding, som ikke muliggør en tilbagevenden til forbundet.
”Det har været knap 11 år i Døveidrættens tjeneste, og jeg har været stolt af at stå i spidsen for forbundet nationalt og internationalt. Vi har mange engagerede og dygtige atleter, trænere og klubfolk, og et hav af ildsjæle, der år efter år har løftet forbundet endnu et niveau op. Det håber jeg, at de fortsat vil, og jeg ønsker alle alt det bedste,” siger Joachim Thor Krøyer.

Formand Michael Weber Steenberg sender en tak til den afgående sekretariatschef for indsatsen gennem et årti.
”Vi skylder Joachim en stor tak for indsatsen og for at have bragt forbundet dertil, hvor det er i dag. Desværre kommer hårdt arbejde med en pris, og indsatsen har slidt på ham, hvorfor vi skal have fundet de rigtige nye kræfter til at tage over, så forbundet kan bygge videre på de gode grundsten, Joachim har været med til at lægge,” siger formand Michael Weber Steenberg.

Dansk Døve-Idrætsforbunds hovedbestyrelse påbegynder nu arbejdet med at finde den rigtige afløser til jobbet som sekretariatschef.

Ved spørgsmål, kan man kontakte hovedbestyrelsen. Find kontaktoplysninger her.

Del