Ny støtteforening skaber nye muligheder for døveidrætten

Som alle ved: Jo flere vi står sammen, desto stærkere er vi.

Der har været fremgang i udviklingen hos DDI. De har en velfungerende organisation, et stærkt sekretariat og bestyrelse, samt dygtige idrætsledere og trænere i kulisserne. Men de skal ikke at stå alene.

Alle steder i idrætsmiljøet er der brug for økonomisk tilskud som bidrager til udviklingen af et stærkt idrætsmiljø.

Derfor blev DDI støtteforening oprettet lørdag den 24. oktober 2020. Initiativtagerne til støtteforeningen hedder Peder Sørensen, Ib Schjeldal og Jakob Gade, og det er også os som sidder i bestyrelsen. Støtteforeningen vil gerne blive “folkets forening” som står bag og bakker op om DDI økonomisk – det er en fælles hjertesag.

DDI’s Støtteforenings nye logo.

Støtteforeningen kan hjælpe med alt fra småt til stort. For eksempel økonomisk tilskud til nyt idrætsudstyr, tilskud til deltagelse i internationale stævner som EM og Deaflympics osv. Støtteforeningen ser gerne, at idrætsudøverne i højere grad kan fokusere på det sportslige arbejde fremover og i mindre grad at bruge energi på det økonomiske.

Dette sker i samarbejde med Dansk Døve-Idrætsforbunds sekretariat et par gange om året, og den økonomiske tilskud den går direkte til DDI.

Hvem kan blive medlem?

ALLE! Uanset om du er hørende eller døv, om du er tegnsprogstalende eller ikke tegnsprogstalende, om du er tidligere idrætsudøver eller nuværende idrætsudøver.

Hvis du kender nogle som gerne vil støtte DDI, er de mere end velkommen til at blive medlem hos støtteforeningen. Det kan for eksempel være din chef, din familie, dine arbejdskolleger, lokale holdkammerater, din arbejdsplads. Alle kan blive medlem hos DDI’s støtteforening.

Du kan støtte DDI via støtteforeningen ved at blive medlem hos støtteforeningen. Når du betaler kontingent, går det til DDI.

Har du spørgsmål til DDI’s Støtteforening, kan du kontakte os på stoetddi@gmail.com.

Kontingentsatser

En privat person: 150 kr. pr. år
En husstand (en adresse): 300 kr. pr. år
En virksomhed: 1500 kr. pr. år

Er du/I interesseret i at være medlem, så gå ind på dette link og overfør til Støtteforeningens konto i Nordea Bank: Reg.nr. 2217 Kontonummer: 5369362900

Det er måske et småbeløb for dig, men det har en stor betydning for DDI. “Mange bække små, gør en stor å.”

Læs DDI’s Støtteforenings vedtægter

Del