Ny idrætsleder til damelandsholdet i futsal

47-årige Thomas Rasmussen tiltræder som ny idrætsleder for damelandsholdet i futsal.

Thomas kommer med en masse erfaring i bagagen inden for idrættens verden. Han har træner og ledererfaring inden for fodbold, street soccer, og ikke mindst futsal, på både bredde- og eliteniveau.

På nuværende tidspunkt er han U14 træner hos Fjordbold Futsal Club. Tidligere har Thomas blandt andet været Skills træner i FCK og træner i Brøndby Futsal Academy.

Thomas har siddet i en udviklingsgruppe i DBU Futsal KBH i et par år. Han har ligeledes arbejdet i DGI et par år med udviklingen af street soccer samt futsal, samt 12 år i DIF Get2sport i Brønshøj Boldklub.

Til daglig arbejder Thomas som idrætslærer og tovholder på idrætslinjen på
Gilbjergskolen i Nordsjælland. Thomas er gift med Henriette og er far til Marcus og Emma.

– Vi er glade for at kunne præsentere Thomas Rasmussen som ny idrætsleder for damelandsholdet i futsal. Han har præsteret gode resultater i de projekter at han medvirket i. Han har et stort netværk indenfor futsal, ligesom han er dygtig kommunikativ og har opbygget et imponerende kendskab og viden om futsal, hvorfor vi har store forventninger til samarbejdet, udtaler Joachim Thor Krøyer, sekretariats- og elitechef.

Thomas’ første opgaver hos DDI bliver at rekruttere nye spillere, samt finde en ny landstræner til damelandsholdet. Han får ansvaret for at samle landsholdet til landsholdsamlinger, med målene om at kvalificere sig til EM i futsal 2022 i Italien, og ikke mindst at komme med til Winter Deaflympics 2023 hvor futsal også er med på programmet.

3 hurtige til Thomas Rasmussen

Hvad fik dig til at søge stillingen som idrætsleder for damelandsholdet i futsal?

– Jeg søgte stillingen som idrætsleder fordi jeg har en passion til futsalspillet og gerne vil være med til at udbrede sporten i Danmark. Og hvem vil ikke gerne være en del af et landshold, hvad enten det er DDI eller DBU? Det er kæmpe stort for mig, og det vil betyde en masse nye udfordringer, som jeg glæder mig meget til.

Hvad er dine forventninger til arbejdet med holdet?

– Jeg forventer at være en del af et team som er med til at udvikle vores landshold og som sørger for, at holdet kommer med til alle de store turneringer. EM, VM og Deaflympics. Det er jo mega stort hvis det hele lykkes. Og selvfølgelig lykkes det, tænker jeg.

Er der noget du særligt glæder dig til, bare sådan helt generelt?

– I store træk ser jeg bare frem til til at komme i gang og hilse på pigerne samt dem omkring holdet. Og ja, så ser jeg frem til den første træningssamling hvor jeg også ser hvilket niveau pigerne er på.

Del