Mød DDI’s nye golfleder

Det er med stor glæde at vi i dag kan offentliggøre, at Joachim Brøndum overtager posten som golfleder hos DDI fra januar 2019.

Joachim er 39 år og bor på Sjælland. Han har over flere perioder været entusiastisk medløber omkring golfen i døveidrætten – både i national og international sammenhæng.

Joachim stiftede bekendtskab med landsholdet tilbage i 2014 hvor han var med som observatør/sponsor til 10th World Deaf Golf Championship i Traverse City, Michigan, USA. Han var blandt andet medlem af organisationskomitéen under 11th World Deaf Golf Championship 2016, som blev afviklet ved Royal Golf Center i København. I 2018 var Joachim Brøndum med i planlægningen af årets Danmarksmesterskab (DM) i golf. Der er ingen tvivl om at Joachim kommer med en god portion erfaring fra golfens verden. Som han selv energisk udtrykker, så glæder han sig til at løfte de kommende opgaver, og til det nye samarbejde med spillerne:
 

“Jeg glæder mig utroligt meget til at samarbejde med landsholdsspillerne. Samtidig glæder jeg mig også virkelig meget til de kommende arrangementer, for eksempel golfture og DDI-Masters – dette uanset om du er hørende, døv, eller hvad dit golfhandicap lægger på. Der er ingen tvivl om at vi også vil arbejde med bredden fremadrettet.”

Joachim Brøndum vil varetage funktionen som golfleder frem til 2022.

/NNK

Del