Mød DDI’s bestyrelse: Søren Toura-Jensen

I september måned præsenterer vi hver onsdag et bestyrelsesmedlem fra Dansk Døve-Idrætsforbunds nyvalgte hovedbestyrelse. Her får I mulighed for at få et bedre kendskab til de 5 ildsjæle som skal være med til at vise fremtidens retning for vores allesammens DDI.

Søren Toura-Jensen, hovedbestyrelsesmedlem

Jeg hedder Søren. Jeg er 39 år gammel og bor i Hedensted i Østjylland. Jeg er gift med min smukke finske kone og sammen har vi to vidunderlige børn.

Jeg er uddannet pædagog og til daglig arbejder jeg som idrætunderviser og friluftvejleder på Castberggård Højskole for højskolens internationale hold, Frontrunners.

I min fritid nyder jeg at være sammen med familien, lave hus- og haveprojekter, samt følge med i børnenes sportslige fritidsaktiviteter.

Fodbolden har altid været en meget stor del af mit liv, fra jeg var en helt lille dreng. Nu hvor jeg er ved at være oppe alderen er fodbolden gået videre til min dreng – han spiller nemlig også målmand som jeg selv. Han er faktisk fjerde generation, idet min far og farfar også var fodboldmålmænd.

Selvom jeg er kommet op i alderen, så afholder det mig ikke fra at være aktiv og dyrke sport. P.t. beskæftiger jeg mig med den nye hurtigtvoksende idrætgren, padel, som jeg er blevet rigtig glad for.

Hvad får Dansk Døve-Idrætsforbund med dig som bestyrelsesmedlem?

– Min styrke er at være ned på jorden. Som person er jeg lyttende og jeg lytter til klubbernes forventninger og ønsker.

Hvad ønsker du at opnå som bestyrelsesmedlem hos DDI?

– Jeg ønsker at fastholde kerneværdierne for døve og tegnsprogstalende i DDI i fremtiden. Min drøm er at DDI vil lave en masse DM-turneringer i de forskellige idrætgrene, både for kvinder og mænd, og at forbundet når at leve 100 år mere.

Del