Kvalifikationskamp: De regerende europamestre fra Ukraine møder Danmark på søndag kl. 12:00 på Frederiksberg Idrætspark

Kom med til landskamp når Danmark på søndag den 22. august kl. 12:00 skal op imod de regerende europamestre fra Ukraine på Frederiksberg Idrætspark. Kampen vil få afgørende betydning for herrelandsholdets videre mulighed for at kvalificere sig til Deaflympics – så vi får brug for al den støtte vi kan få fra de danske supportere.

Entré: Gratis

Når det danske landshold træder ind på banen på Frederiksberg Idrætspark, vil Christensen Kjærulff’s logo pryde de danske røde landsholdstrøjer. Revisionsfirmaet er nemlig ny sponsor og revisor for Dansk Døve-Idrætsforbund.

Det bliver en kvalifikationskamp som er ekstra vigtig da udviklingen i vores kvalifikationsgruppe jo er at Italien valgte at score billige point, da de ikke ville rykke kampen mod Danmark til trods for at det danske hold var coronaramt. Dette betød at Italien vandt en skriveborssejr på 3 – 0.  

Mange hold ville have slået op i banen og givet op, meldt afbud til den sidste kamp og bare været ligeglade. Men ikke det danske, tværtimod er de rykket tættere sammen i bussen, deres sammenhold er blevet stærkere. Holdet omkring holdet har mærket spillere som vil fodbold mere end nogensinde, spillere som vil bevise noget. Bevise at sådan behandler man ikke Danmark.

Danmark har siden vi sidst spillede hjemme skiftet landstræner. Den nye landstræner Morten Ulrik Kristensen har fået bygget et stærkt team op til at udvikle truppen. 

Holdet består nu af nogle gode rutinerede spillere, nogle unge spillere som har fået lidt mere erfaring og nogle nye spillere. Det er et hold med et fantastisk sammenhold. Holdet har trænet godt, der er trænet masser af taktik. Spillerne har på imponerende vis selvtrænet fysikken, så holdet er i god form. Holdet med ledere og spillere glæder sig til at give jer en god og underholdende kamp her på Frederiksberg Idrætspark, og de vil kæmpe med alt hvad de har for at gøre jer stolte af dem. 

Danmarks trup

1 Lars Laursen, Viking
2 Christian Grotkjær, Start
3 Emil Empacher, Start
4 Jon Hesselberg Jensen, Viking
6 Anders Kirchheiner, Døvania
7 Jason Jørnaa Rasmussen, DAN
8 Benjamin Knudsen, Start
9 Nassor Yussuf Saleh Salim, DAN
10 Mark Alstrup, Døvania
11 Yasin Hida, Start
12 Nicolaj Molbo, Start
14 Ali Dia, Start
15 Markus Sandell, Viking
17 Mads Gotfredsen, Start
18 Søren Toura-Jensen, Viking
19 Rasmus Dyrup Bøgsted, DAN

Glædeligt samarbejde med Frederiksberg Boldklub

Vi har allieret os med Frederiksberg Boldklub som har tilbudt deres hjælp og frivillige kræfter.

Frederiksberg Boldklub tropper op med en masse seje bolddrenge fra egen klub, og herudover har de ansvarlige fra klubben sat en grill-bod op, hvor publikum kan købe grillpølser og drikkevarer.

Martin Busk, Sportslig leder i Frederiksberg Boldklub, udtaler:

– Som årets danske fodboldklub 2019 og Best Grassroots Club i Europa 2020 under det Europæiske Fodboldforbund UEFA, er det kun naturligt for FB, Frederiksberg Boldklub, at stille op med frivillige og være en del af bestræbelserne i at det danske døvelandshold forhåbentlig kan spille sig til Deaflympics. Vi er en mangfoldig fodboldklub, der har plads til alle, uanset hvem de er og hvilke baggrunde de kommer fra og vi er glade for at være Dansk Døve-Idrætsforbund og døvelandsholdet behjælpelig.

Alt overskuddet fra salget i boden går ubeskåret til Frederiksberg Boldklub. Dansk Døve-Idrætsforbund takker Frederiksberg Boldklub for hjælpen og indsatsen i dag.

Grillboden

  • Grillpølse m. brød 30 kr.
  • Øl 15 kr.
  • Sodavand 10 kr.
  • Kaffe eller the 5 kr.

Kampoplysninger

  • Entré: Gratis
  • Kampstart: 12:00, 22.08.2021
  • Sted: Frederiksberg Idrætspark
  • Adresse: Sønderjyllands Alle 6, 2000 Frederiksberg

Vi ses til en hyggelig eftermiddag og et brag af en kamp på Frederiksberg Idrætspark på søndag!

Del