Klub- og repræsentantskabsmødet 2023: priser og bestyrelsesvalg

Dansk Døve-Idrætsforbund afholdte klub- og repræsentantskabsmøde den 6.-7. maj i Aalborg med deltagelse af alle syv medlemsklubber.

På klubseminaret den 6. maj blev forbundets strategiplan ‘Strategi 2022-2025’ gennemgået, og klubberne bidrog med mange gode inputs, som forbundet vil tage med videre.

Bestyrelsesvalg

På repræsentantskabsmødet den 7. maj blev der valgt en ny bestyrelse, hvoraf tre ud af fem poster blev udskiftet. Formanden, Michael Weber Steenberg, blev genvalgt, mens Janni Møller Thomsen blev genvalgt som bestyrelsesmedlem. Emil Mitko Trillingsgaard Stabel, Julie Fabricius Faustrup og Christina Haurum blev valgt som nye bestyrelsesmedlemmer. Senere vil der komme en præsentation af de nye medlemmer.

Årets priser

En række priser blev også uddelt på mødet. Årets præstation gik til Damehåndboldlandsholdet, Årets fund gik til William Haurholm Rasmussen fra Badminton, Årets klub blev Lethica, og Jørgen Jørgensens Frivillighedspris blev tildelt Anil Sekandari, der er holdleder for herrefutsalholdet.

Der blev også vedtaget, at det nu er muligt at blive optaget som direkte medlem af forbundet, og der blev oprettet et eliteudvalg og et breddeudvalg.

Døveidrætsforbundet takker alle deltagende klubrepræsentanter og øvrige gæster for en rigtig god weekend og ser frem til det fortsatte arbejde for døveidrætten i Danmark!

Del