Klaus Lundsgaard stopper som idrætsleder for herrehåndboldlandsholdet

Klaus Lundsgaard har meddelt Dansk Døve-Idrætsforbund, at han er nødsaget til at trække sig fra sin post som idrætsleder, grundet helbredsmæssige årsager. Klaus har været tilknyttet lederteamet for herrelandsholdet siden 2013. Forinden sin post som idrætsleder har Klaus været en yderst aktiv frivillig som altid på bedste vis har bidraget til at fremme døveidrætten.

“Det er med en stor beklagelse, at vi må meddele at Klaus Lundsgaard, på grund af helbredsmæssige årsager stopper som idrætsleder for herrehåndboldlandsholdet i DDI. Arbejdet som idrætsleder i DDI har utvivlsomt haft en stor plads i Klaus’ hjerte, og vi respekterer naturligvis hans beslutning. Vi har været glade for, at have Klaus med som en del af holdet, og vi vil gerne takke ham for hans tid i Dansk Døve-Idrætsforbund.” siger Elite- og sekretariatschef Joachim Thor Krøyer.

Vi har fået en kommentar fra Klaus, som selv ser positivt tilbage på tiden som leder for landsholdet:

“Af helbredsmæssige årsager er jeg nødt til at fratræde min stilling som idrætsleder for herrelandsholdet i DDI. Jeg har været rigtig glad for at arbejde med landsholdet. Det har både været sjovt og udfordrende.
Håndboldlivet har stået mig nært siden jeg var 6 år gammel, og det har altid været min store interesse. Jeg kom ind i DDI som idrætsleder i 2013, og fik etableret et nyt landshold, efter at DDI’s herrelandshold havde haft 9 års fravær. Henover de seks år som idrætsleder, har jeg været stolt over at lede landsholdet til møder, landsholdssamlinger og ikke mindst til internationale stævner som VM, EM, Golden Cup og Deaflympics. Jeg siger derfor tusinde tak for det gode samarbejde, både til DDI og til alle dem som har været med omkring håndboldlandsholdet igennem tiden.”

Dansk Døve-Idrætsforbund ønsker Klaus Lundsgaard alt muligt held og lykke i tiden fremover, og vi håber bestemt ikke at det er sidste gang at vi får lov til at samarbejde med Klaus.

Vi er allerede igang med at finde en afløser for Klaus Lundsgaard. Senere på ugen offentliggøres den nye idrætsleder for forbundets herrehåndboldlandshold. Den nye leder vil snarest påtage sig det videre arbejde sammen med landstræneren og de øvrige i DDI, frem mod de kommende internationale sportsbegivenheder, hvor der blandt andet venter EM i Håndbold 2021 og Deaflympics 2021.

Del