Indsamlingsstævne og landsholdssamling på en og samme tid

I weekenden var herrelandsholdet i fodbold samlet i Albertslund, hvor der også var arrangeret et indendørs indsamlingsstævne.

Ved stævnet deltog 10 hold som alle havde sagt ja til at komme og spille et hygge-stævne, hvor hovedpunktet ikke var at vinde,
men at deltage for at støtte DDIs herrelandshold i fodbold. Hvert hold har betalt 800,- kr. for at deltage og de penge går alle direkte til
herrelandsholdet. Ud over stævnet havde Albertslund Futsal Forening også fået stablet et lotteri på benene, med rigtigt mange sponsorgaver.
Der var faktisk 60 gevinster, og lodderne var hurtigt solgt.

Albertslund Futsal Forening ved formand Bisser Jensen, Bissers forældre og alle de frivillige som var til stede og hjælpe skal have kæmpe tak.
Det lykkedes dem i sidste ende at samle 11.730,- kr. ind til herrelandsholdet i fodbold. Herudover kom der to trøjesponsorater à 5.000,- kr. hver oveni, således at det samlede beløb faktisk kom tæt på 22.000,- kr.  

Samtidig med indendørsstævnet var herrelandsholdet samlet uden for og havde første rigtige samling frem mod EM.
Der var mødt 24 spillere op, og alle var klar. Vi havde 2 gode træningspas med stort engagement og arbejdsvilje.

Ved det første træningspas, havde vi også besøg af Hubert fra Enjoy Sport med en “Ball Launcher” eller på dansk en boldkanon.
Den blev i 2 timer brugt til at træne målmændene, noget som alle fandt var en stor succes. Hubert kommer også d. 12. maj, hvor både målmændene og spillerne får glæde af boldkanonen.

Det var det første af 5 træningspas, hvor også et kommer til at indeholde “Opvisningskampen mellem Landsholdet og FC Kvickly”.

Vejret var heldigvis med os og vi havde to gode træningspas, hvor vi igen trænede teknik og taktik.
Det er dejligt at spillerne møder op med den gejst de gør, og der er ingen tvivl om at de sidste måneders store opbakning fra Danmark
har gjort at spillerne nu føler sig endnu mere stolte over at repræsentere Danmark og Dansk Døve-idrætsforbund.

Vi vil fra holdets side endnu en gang gerne takke William Demant Fonden og alle dem som nu har støttet op om landsholdet
og gjort vores forberedelser og tur både bedre, nemmere og billigere.

Denne gang skal lyde en speciel tak til DBU for alle de dejlige materialer, som giver spillerne endnu bedre arbejdsforhold til træning.

Foto af: Martin Kristensen og Josefine Hammershøi

/PS

Del