HKH Kronprinsen ønsker danske Deaflympics deltagere held og lykke.

Når de danske Deaflympics deltagere rejser til Brasilien, hvor det 24. Deaflympics – OL for døve og hørehæmmede – bliver afholdt fra den 1. til den 15. maj 2022 i Caxias do Sul, bliver det med en royal hilsen med på rejsen.

Hans Kongelige Højhed Kronprins Frederik har nemlig via Hofchef Christian Schønau sendt en hilsen til de døve og hørehæmmede atleter og ønsker dem held og lykke til Deaflympics.
Det er ikke hverdagskost at Kronprinsen, der er protektor for Danske Døves Landsforbund og Høreforeningen, sender sine hilsner til danske døve atleter.

– ”Han ønsker sikkert lige som alle andre danskere at se Dannebrog stryge til tops når vi forhåbentligt vinder medaljer med hjem til Danmark” siger en tydeligt stolt Rasmus Munk, der er ansvarlig for medieteamet under Deaflympics og modtager af mailen fra Kongehuset.

Det samme mener Joachim Thor Krøyer, der er chef de mission under Deaflympics.

– ”Det betyder utrolig meget for atleterne og døvesporten generelt at vi bliver anerkendt af Kongehuset”

Forhåbentlig vil den royale anerkendelse få de danske atleter til at rette ryggen og yde en ekstra indsats i kampen om de olympiske medaljer.

Du kan følge med i hvordan det går med de danske atleter til Deaflympics på www.deafsport.dk Du kan også følge med på Dansk Døve-Idrætsforbunds facebookside eller instagram på deaflympicsdk 

Del