Herrelandsholdet i fodbold samles for første gang siden nedlukningen

Dansk Døve-Idrætsforbund er gået i gang med forberedelserne til de kommende fodboldkvalifikationskampe, i jagten på en billet til næste års store sportsbegivenhed, Deaflympics 2022 i Brasilien.

I de seneste uger har sekretariats- og elitechef Joachim Thor Krøyer haft møder med EDSO (European Deaf Sports Organization), samt de italienske og ukrainske døve-idrætsforbund, som er Danmarks modstandere i kvalifikationskampene til Deaflympics 2022. Der er nu enighed om, at Italien – Danmark spilles den 3. juli 2021 i Milano, og Danmark – Ukraine spilles den 22. august 2021 i København.

Landsholdet samles for første gang siden nedlukningen af Danmark til landsholdssamlingen den 28. marts 2021 ved DBU’s kunststofbaner i Brøndby. Der er ingen tvivl om, at vi glæder os til at komme igang, og være klar til de vigtige kvalifikationskampe der venter til sommer.

Er du døv eller hørehæmmet, og har du lyst til at prøve kræfter med herrelandsholdet i fodbold, kan du kontakte idrætsleder Kristian Damgaard på kdh@deafsport.dk. Du kan se holdets kommende samlinger og begivenheder nedenfor.

Del