Herluf Veng Juul er ny klubkonsulent

Som en del af forbundets nye strategi har vi den 28. marts 2023 ansat Herluf Veng Juul som klubkonsulent i 6 timer om ugen.

Herluf Veng Juul fortæller om sig selv og ambitionerne for hans nye rolle i DDI:
Jeg hedder Herluf og jeg er 43 år gammel. Jeg har i årenes løb haft mange spændende oplevelser i DDI. Jeg har af flere omgange været frivillig indenfor døveidrætten, blandt andet ved World Games for the Deaf (i dag Deaflympics) i 1997. Jeg har før været holdleder og licensansvarlig for et fodboldhold, siddet i bestyrelse i en af døveklubberne samt været futsalleder under DDI.

Jeg glæder mig til at starte som klubkonsulent hos DDI og til at blive en fast del af en spændende organisation. Jeg er helt sikkert typen, som ser muligheder frem for begrænsninger, og det er den tilgang, jeg vil benytte i mit arbejde. 

Jeg ser især frem til at arbejde sammen med både nuværende og kommende medlemmerne ude i sportsklubberne – også de medlemmer, der ikke behersker tegnsprog, glæder jeg mig meget til at hilse på. Hos DDI skal der være plads til alle – uanset sprogkode. 

Hos DDI er vi meget glade for ansættelsen, og Herluf passer godt ind i den nye “Strategiplan 2022-25”. Han kommer til at være en vigtig faktor i samarbejdet med medlemsklubberne fremover.

“Dansk Døve-Idrætsforbund er glade for ansættelsen af Herluf Veng Juul, og med dette er vi godt på vej med nå langt i den nye strategiplan efter en del omstruktureringer i forbundet. Han bliver indtil videre ansat i 6 timer om ugen under fleksible arbejdstimer med mulighed for flere timer på længere sigt. I løbet af efteråret vil vi evaluere, om der er behov yderligere timer til klubkonsulentens arbejde, dog er det vigtigste, at vi fortsat har service, rådgivning og sparring til alle vores medlemsklubber”, udtaler Joachim Thor Krøyer, Sekretariatschef.


Den nye klubkonsulent specifikke arbejdsområder vil fremgå i en senere nyhed, hvor også de øvrige medarbejdere på sekretariatet præsenteres. 

Velkommen til Herluf. Vi ser frem til samarbejdet!

Del