Her er truppen til NBM i discgolf 2024

Forbundet kan med glæde meddele, at landstræneren i discgolf, Lasse Christensen, har sat navn på de syv spillere, som skal repræsentere Danmark ved Nordisk-baltisk mesterskab i discgolf 2024.

Truppen

SpillerKlub
Mark BlynovDøvania
Kristian Damgaard Faaborg HalseDøvania
Martin S. AstrupIK Viking
Ane Lund KarstensenLethica
Christian KlimLethica
Ulrik MjelvaLethica
Emil Mitko Trillingsgaard StabelLethica

Lasse Christensen, landstræner

Patrick Milther Mikkelsen, idrætsleder

NBM Discgolf afholdes den 5.-7. september 2024 på Bornholm.

En homogen trup

Lasse Christensen fortæller, hvad han har taget højde for, da han skulle udpege truppen.

“Mit fokus har været på at vurdere spillernes præstationer ved Danmarksmesterskabet samt deres rating på PDGA,” deler landstræner Lasse Christensen og fortsætter, “Det har været en udfordring, især med spillere, der nyligt er tilmeldt rating eller ikke har deltaget i turneringer. Men vi har fundet frem til en homogen trup.”

Når det kommer til sammensætningen af truppen, understreger Lasse betydningen af at spille på hjemmebane. Han påpeger, at flere af spillerne har vist markant udvikling siden sidste NBM, hvilket han har kunnet se under træningssamlingerne.

“Vi har en homogen trup, og jeg tror på, at flere af dem har potentiale til at nå top 5 eller måske endda top 3 på en god dag,” siger han med selvsikkerhed. “Vi vil virkelig se, hvordan de har forbedret sig, når vi når til det individuelle DM i juni.”

Allerede i weekenden får han chancen for at tjekke nogle spillere ud og endda idrætsleder Patrick Mikkelsen. De er tilmeldt et stævne i Odense, hvor de altså kommer til at stå over for selveste landstræneren.

“Det er altid sjovt at spille mod mine egne spillere,” siger han med et smil. “Jeg har endda lige forsøgt at få lidt insiderinformation fra Patrick om banen!”

Mark Blynov i aktion ved DM i pargolf (discgolf). Foto © Dansk Døve-Idrætsforbund

Del